Bullabak

Kom hem från skolan för en stund sen och nu är jag i full gång med bulla bak. Har bakat Lillys snurror, dom står och jäser i väntan på gräddning just nu. Sen har jag två andra bullarecept som jag också tänker pröva. Om det blir båda i kväll kan jag inte svara på, men börjar inte med nåt mera innan jag träffat konsulenten i allafall och det är först kvart över fyra.

Blev små söta snurror, åtminstone innan de hunnit jäsa destovärre, måste medge att det vore lockande att stoppa en i munnen, blir nog att sätta dom hastigt i frysen så att inte frestelsen tar överhanden. Om jag faktiskt fullföljer mina planer på att baka de två andra bulla sorterna så är jag snart upp i hela min vanliga årliga bakningsranson. Är absolut ingen sån som har frysen full med hembakt, har alrig haft det rätta intresset. Men sen jag började fasta har jag bakat mockarutor, en kladdkaka, härliga drömmar (småbröd), och nu bulla snurrorna. Som sagt - galen blev man på ett eller annat vis! ;)

En övrig icke alltför trevlig bieffekt av fastan är att det smakar minst sagt gorilla i munnen. Hade hört att andedräkten inte skulle vara den allra härligaste efter att man kommit in i ketosen, men att det dessutom skulle smaka så här ruttet i munnen visste jag inte. Hjälper varken med att tvätta tänderna eller att skölja med munvatten, om en liten liten stund är det samma gräsliga smak där igen. :( Men man lider ju för en "god sak".. eller?! ;)

Nu ska jag börja grädda, få se om jag återkommer efter konsulent besöket, beror på hur resultatet blir. Blir jag alltför nedslagen kanske blogglusten ryker för en stund, men kan aldrig veta Sen ska jag ju hinna med allt det där bakandet också!

Vi hörs!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort