Lördagkväll

Har äntligen fått städat. Lite slarvstädning, men städning i allafall. Ser lite bättre ut än innan i vilket fall som helst. Sen har jag bakat en sats med mockarutor. Självplågeri när man inte får äta nåt.. ;) Nåja, jag gillar inte ens mockarutor så för mig var det ingen stor sak att avstå från att provsmaka. Hoppas David orkar hålla sig bara. Satte dom i frysen så fort som möjligt för att undvika att "snåla" honom.

Sen har Kim varit här och hållit gubben sällskap medan jag har jobbat med mina fysiologi uppgifter. Antingen är uppgifterna jättesvåra eller så är det jag som gör det hela för invecklat, men åtminstone kräver det tid och koncentration. Är inte riktigt helt klar ännu. Borde rita en skiss över hur smärtsinnet fungerar, men det får nog vänta. Har ju över en månad på mig ännu ;) Nä, eventuellt i morgon, beror på vad annat vi hittar på att dona med för att få tiden att gå!

Just nu känns det lite som att man inte lever, man bara försöker få dagarna att gå så fort som möjligt. Väntar så på att kilona ska försvinna och man får börja äta vanlig, hälsosam mat igen. Inte är det nåt liv om man inte får äta. Tänker på nån som jag hört om som p.g.a. nån olycka förlorade smaksinnet. Måste ju vara fruktansvärt. Tänk att minnas hur gott nånting smakat och sen när man äter det så känner man ingenting! Allt ätande måste ju bli oerhört tråkigt!

På tal om smak så testade jag kakaovarianten i dag och jag skulle nog säga att den är höjdaren så här långt. Direkt god var den ju inte, men bättre än de andra åtminstone. Den salta soppan med svampsmak var också rätt så ok. Nästan som Varma koppen/Lämmin kuppi sopporna som finns att köpas i butiken, dock med en viss bismak som var lite svår att bortse ifrån. Nåja, fem dagar avklarade. Om jag räknar med att gå hel kur i ca (minst) tre veckor så är ju nästan en fjärdedel avklarad redan. Gäller att tänka positivt! ;) Den här dagen har nog gått bäst hittills måste jag medge. Hoppas att det bara bli bättre och bättre hela tiden. Hoppas också att min konsulent fått in mera av kakao och helst också kakao-mint smaken tills måndag!

Nu blir det nog småningom att gå till sängs. Ju mera tid man sover bort - desto mindre tid att tänka på all den mat man så väldigt gärna ville sätta i munnen! ;) Att det dessutom är väldigt skönt att sova gör ju inte saken sämre. Godnatt alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort