Härligt lördagsväder

Vilket otroligt härligt väder! Är just hemkommen från en ispromenad med Kira. Jag var verkligen inte den enda som kommit på idén för ute på isen var det nästan trafikstockning. Sen har jag suttit en stund och solat på balkongen, i kortärmat. Inte illa för att var början på mars eller hur?

Från morgonsidan har jag (äntligen) fått tvättat mina fönster. Tyvärr hade jag inget Öt eller Vasablad att gnugga med så det fick bli en Ykköset reklamtidning. Det valet var något av det sämsta jag kunde ha gjort för den "dammade" så mycket att fönstrena såg nästan värre ut när jag var klar än innan jag började. Sånt är ju upplyftande. Nåja, jag fick åtminstone bytt ut de mest "juliga" gardinerna och visst hjälper fönstertvätt och gardinbyte till att få igång vårkänslorna. Sen att jag även borde tvätta de många fönstrena på vår inglasade balkong, det tycker jag vi glömmer en liten stund ännu. Ska se när jag känner mig riktigt motiverad nån dag! 

 Nu borde jag skaka till en måltidsdrink åt mig och hoppa via duschen, sen göra nåt åt lite skolarbeten. Blev inget pluggande för mig igår, lite ledigt måste man väl ändå unna sig mellan varven.

Vågen stod stilla för andra dan i rad nu, få se när det börjar "lossna" igen. Nå, så länge det inte vandrar uppåt så kan man ännu andas någotsånär lugnt.

Ha en fin fortsättning på den vackra lördan!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort