Hohhh!!

Här är det fullt schema som vanligt. Roligt med injektioner i dag, även om man var lite nervös. Vi fick öva på att dra upp i sprutor, få bort luft, byta nålar osv en stund. Sen fick vi sticka på riktigt. Först oss själva i magen med en insulinspruta. Förstås INTE med riktigt insulin utan med steril koksaltlösning. Det var inga problem, kändes ju inte ens trots att man skulle sticka nålen rakt in i "bilringen". Nån gång är det väl bra med det där underhudsfettet.. ;-) Sen fick vi testa att sticka subcutant (under huden alltså) på varandra, då i överarmen. Det var lite mera nervöst, ingen fara om man gör sig själv lite illa, men andra vill man ju inte misshandla så värst mycket! Som tur gick det nog bra. Vi fick även hem varsin spruta för att få öva, men gubben ville på nåt konstigt vis inte ställa upp som provkanin. Nån annan frivillig? Annars får jag väl börja ta till hot eller mutor för att få öva på honom.

Efter avslutad skoldag slapp jag hem med Jessica. Blev direkt en riktigt powerwalk med hunden. Här snackar vi svett, bara så ni vet! Trodde jag skulle brinna upp när jag kom hem, kunde inte få av mig ytterkläderna fort nog. Men oj, vilken skön känsla efteråt! Blir nog mera sånt framöver, strandpromenaden är full med backar så vill man får man nog snabbt upp pulsen där.

Fick hoppa i duschen och sen gå och handla lite, all sallad var slut och en måltid utan sallad existerar just nu inte i min värld. Gubben som kommit hem från sin sista arbetsdag på Ekement hade ont i magen. Han har troligvis ätit nåt dåligt idag för han mår pyton och har sovit hela kvällen. Så jag fick fixa mat åt mig själv. Biff och sallad, det hade säkert varit gott om jag haft tid att tänka efter och njuta av maten, men det var nog bara "kasta in, tugga, svälj" som gällde. En massa plugg som väntade.

Har nu försökt få nån rätsida på flera fysiologifrågor och börjar småningom ha läget under kontroll. Ska nu läsa igenom från början och ännu läsa på immunologi/patologi i kväll. I morgon har vi de sista imm/pat. föreläsningarna innan tenten, så jag borde läsa igenom riktigt noggrant och se om det är nåt jag har på oklart så jag får fråga upp det i morgon i såfall. Sen borde jag börja läsa till läkemedelsbehandlingen också, men där känns det nog som om jag har det mesta under kontroll, åtminstone än så länge. Har lyckligtvis redan gjort klart distansuppgiften vi fick så i morgon får jag sluta redan vid tre.  Som sagt, plugg, plugg, plugg för tillfället. Ska bli skönt när det här är över!

Hoppas ni haft en trevligare kväll än jag! ;-)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort