Trevlig fredagskväll!!

Har avverkat ännu ett morgonskifte på avd. T3.
Efter jobbet fick vi gubbens föräldrar på besök. Gubben kockade gott och jag åt mig halvt fördärvad. Sen satte vi oss i bilen och for för att visa dem huset som vi ska flytta till. Det blev huset, jag kunde ju som vanligt inte besluta mig så till slut sa gubben att den här gången beslutar han och han valde huset. Så jag tar väl mitt pick och pack och följer med skulle jag tro.. ;) Kändes nog bättre efter att ha varit dit på en extra titt. Huset är byggt på -81 och all inredning är den samma än i dag, så direkt modernt skulle jag nu inte kalla det, men vissa saker börjar väl snart bli modern igen. :) Mycket mera ytor får vi ju att röra oss på åtminstone och framför allt en "egen" tomt att gå ut på närhelst man önskar.
Just nu sitter jag och gubben och funderar över vad vi ska ta oss till vår sista kväll tillsammans, i morgon reser han till Ukraina och kommer hem först om två veckor. Vilken tur att jag har försett mig med ordentligt med jobb under dessa veckor, så jag inte hinner gråta ihjäl mig av saknad. Har i detta nu jobbat tretton dagar i rad och har fortfarande tretton dagar med sammanlagt femton arbetsskiften framför mig innan jag äntligen kan se fram emot en ledig dag igen. Men DÅ ska jag i sanning njuta! :)
I övrigt finns mina tankar hos min älskade syster som i detta nu kämpar för att ännu ett litet underverk ska få se dagens ljus. Jag hoppas att allt går bra och att det snart är över och jag ännu en gång ska kunna njuta av att få titulera mig moster!

Kommentarer
Anna

2010-05-28 @ 21:54:13

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort