Vaknatt nr 1 avklarad

Det gick riktigt bra trots att jag kände mig så trött egentligen hela dan innan. Antar att det var vädret som gjorde mig allmänt hängig. Hade alldeles lagom med jobb hela natten, så timmarna bara flög i väg. Fick dessutom sova ut nu efteråt, sov som en stock till klockan tre. Vis av mitt tidigare misstag så hade jag satt min telefon på ljudlöst och det var till all lycka. I vanliga fall så brukar jag få 1-2 samtal/meddelanden i veckan, men sist jag hade vakat väcktes jag ju av ett telefonsamtal från min lärare. När jag vaknade i dag hade jag ett missat samtal och två mottagna meddelanden. 

Har varit och handlat lite smått för att fylla vårt tomma kylskåp. Sen hämtade jag mitt H&M paket som hade kommit och alla kläder passade! :)  Visserligen visade det sig att jeansen som jag beställt var likadana som de jag köpte senast och även om jag gillar dem hade det ju inte skadat med lite omväxling. Men de var hur som helst billiga (19, 95 €) så det var väl inte nån affär jag blev fattig på. :) 

Sitter nu och slappar med min lilla söta vovve och väntar på att gubben ska komma hem småningom. Tyvärr dryga timmen ännu, men vi hinner ju fundera över vad det ska bli för kvällsmat i dag. Funderar på risgrynsgröt, har inte blivit det på ett tag nu. I övrigt har jag väl inte så mycket att komma med, lite luddig i hjärnan är jag nog allt ännu.. :) Ha en bra dag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort