Så ledigt sååå

Har suttit x antal timmar med arbetet i utvecklingspsykologi. Det är intressant, men trots det så hade jag nog gärna gjort något annat. :) Har hittills fått ihop till fem sidor men än finns mycket kvar att skriva, undrar om jag blir färdig någon gång? Hade gärna tagit mig en sväng till gymmet i dag, men gubben tog bilen till jobbet och jag är (konstigt nog) inte sådär överdrivet förtjust i tanken på att ta Mazdan.
Försöker samtidigt vara lite duktig, så jag tar en paus nu som då för att tvätta kläder, städa upp i köket, äta osv. Nu har jag haft en paus då jag surfat runt en stund för att inte överanstränga min hjärna, men nu får jag nog ta tag i skrivandet igen, annars blir jag nog inte klar i tid, dead-linen är på onsdag och mycket ska till innan dess. Borde dessutom hitta en aktuell forskning i ämnet, skulle vara skönt om man kunde knäppa med fingrarna och så föll en sådan i händerna på en. Önsketänkande... :)
Ha en bra helg! Vi har "fredagsmyst" hela halva veckan med allt gott vi köpte i Sverigeland, så jag tror att det blir inget gott för våran del i kväll, man måste ju tänka lite på formen också, fast även "rund" är en form.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort