3 dagar kvar

på sommarjobbet! Sen väntar två lediga veckor då jag förhoppningsvis är riktigt duktig här hemma och får en massa gjort av alla de saker som lämnat under sommaren. Dock har jag redan lovat jobba åtminstone en natt i september och sagt att de gärna får ringa om de behöver personal. Jag har trivts över alla förväntningar på mitt sommarjobb och jag är glad att det blev som det blev och jag slapp pendlandet i sommar.
.
I dag har vi inte varit så där överdrivet duktiga, men gubben har nu åtminstone fogat kaklen i köket, så det börjar anta en mera "färdig" form. Vi borde verkligen komma i gång med listandet, men det känns lite motigt för tillfället. För att riktigt motivera mig var jag inne på jotex i kväll och beställde hem gardinstänger och gardiner till köket och vardagsrummet.
.
I morgon har jag mitt sista kvällskifte, vilket innebär sovmorgon för min del, sen är det två morgonskiften till innan helgen och även om dagens arbetsskifte innebar en hel del spring så känns det ändå inte alltför hemskt att gå till jobbet. Skulle jag bara slippa min förkylning och den irriterande torrhostan så vore ju allt frid och fröjd.
.
Nu ska jag krypa till sängs och riktigt njuta av att inte behöva ha någon klocka att ringa i morgon bitti! Godnatt! :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort