...

Vaknatten gick hur fint som helst. Stickade nästan klart en ny mössa åt Kevin eftersom den som han fick av mig till jul var alldeles för liten. Vi spelade också wii för att fördriva tiden och jag var ju i en klass för mig på backhoppning. :) Naturligtvis glömde jag ju mina inneskor på praktikplatsen så jag måste hämta dem i morgon när jag ändå ska till skolan för praktikseminarium.
.
Kom mig i väg på Stepbody i går fast det kändes rätt så trögt, men när jag kom dit så var det ingen Stepbody utan bara Body. Eftersom det är för stepdelen i stepbody som jag står ut med muskelövningarna i bodydelen så kändes det inte så värst upplyftande att bli "snuvad på konfekten", men jag tänkte att jag måste väl ge det en chans. (Dessutom tordes jag inte lämna salen när jag nu en gång tagit mig dit.) Genomled alltså en timme med muskelövningar där min kropp fullständigt skrek efter nåd och mina ben var skakiga i flera timmar efteråt. Men känslan efteråt när man överlevt är ju rätt så skön. :)
.
Somnade som en stock i morse när jag kom hem och sedan väckte Kira mig strax före två. Såg genom rullgardinen att det var strålande väder utanför så jag klunkade i mig ett vattenglas och drog på mig promenadkläderna. Tog en tur med min vovve så vi fick en lagom dos av solsken och frisk luft (läs: avgasmättad storstadssmog). Längtar tills vi ska flytta "hem" igen, sköna promenader ute i naturen med frisk luft i dess rätta bemärkelse. Knappa fyra månader kvar som det verkar nu, hur skönt är inte det? ;) Mina kära vänner där norröver får mera än gärna hålla ögon och öron öppna efter en lagom stor och framför allt relativt billig lägenhet åt oss.
.
Nu ska jag se vad jag ska svepa ihop för ätbart. Blir det kanske kålsoppan som inte blev av igår?

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort