Måndag

Efter en väldigt intensiv helg med ett evigt rännande efter vägarna så hade man ju hoppats på en god natts sömn, men den uteblev i natt. Jag hade svårt att somna, väcktes av gubben, hade svårt att somna om, väcktes av gubbens klocka som ringde femtioelva gånger innan han steg upp, hade igen svårt att somna om och sen så ringde ju min klocka. Inget vidare upplägg för en dag i pluggandets tecken alltså. Dock har jag kommit mig igenom en dag med anatomi o fysiologi samt mödravårdsföreläsningar. Dessutom har jag i kväll avverkat två arbeten i farmakologikursen och suttit och räknat lite övningsuppgifter i ett par timmar. Allt detta efter att jag varit och handlat mat och svept ihop en lite lättare middag åt gubben och mig. Plus i kanten alltså för vad jag fått gjort i dag.
.
I helgen var vi och parade Kira. På lördagen lyckades det inte riktigt, men vi försökte i går kväll igen och då gick det mycket bättre. Så nu får ni alla hålla tummar och tår för att vi ska få några söta valpar där runt påskhelgen någon gång.
.
Nya planer kom upp i helgen ang. vårt flyttande och boende norröver. Blir att ringa en del samtal nu den närmsta tiden och reda ut ett och annat, så får vi se hur det blir. En sak i taget. Tur att det är gratis att drömma åtminstone! :)
.
Nu ska jag ut med Kira en sista gång. Sedan blir det att krypa till kojs. En ny dag i morgon, med föreläsningar i anatomi, fysiologi och farmakologi. Lyckligtvis börjar vi först klockan tio, sovmorgon alltså! Sen hoppas jag ju hinna med ett Stepbodypass också. Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort