Man borde

verkligen INTE storstäda.
.
Här i våran kåk har det varit lite si och så med ordningen de senaste veckorna då jag knappt har varit hemma över huvudtaget. Har nu varit hemma i över en vecka och har inte haft annat än min lathet att skylla på då jag inte orkat ta itu med att röja upp. Vi har ett stort matbord som vi nästan aldrig använder, eftersom vi oftast äter i köket. I stället har det då på detta enorma bord samlats en massa papper, tidningar och annat mindre trevligt och jag har inte kommit mig för att riktigt ta och sortera och mappa in saker och ting. Jag är i övrigt rätt så pedantisk vad gäller olika papper, räkningar och dylikt och har ordning och reda i mapparna, men nu har det inte funnits den där riktiga orken att ordna upp allt.
.
Tills i dag då, då jag på min lediga dag tänkte att nu ska jag vara effektiv så in i norden och storstäda, röja upp ordentligt och slänga en massa skräp som lämnat framme. Så där börjar jag då gräva i högen av papper och sorterar för fulla muggar. Till min stora fasa upptäcker jag att den ena efter den andra räkningen börjar hitta fram i dagsljuset. Eftersom det är jag som utövar ekonomiskt våld över gubben och alltså har hand om att räkningarna betalas osv så har vi haft ett sådant system när jag varit borta att gubben har sorterat posten, tagit med sig räkningarna när han kommit norröver och så har jag betalt dem där. Nu verkar ju detta system då ha falerat till viss grad, eftersom jag hittade inte mindre än tre stora räkningar, varav två redan hunnit bli ett par dagar försenade och en skall betalas inom de närmsta dagarna. Sucka mitt hjärta men brist icke. Jag var tvungen att snabbt betala vad som kunde betalas med de små slantar som låg på bottnen av vårt i övrigt rätt så ekande tomma konto och nu gäller det bara att knäppa händerna till armbågarna och hoppas att gubben får någorlunda med lön i morgon och det skall räcka till resten.
.
Som sagt, att storstäda är inte någon vidare idé. Framöver kommer jag att satsa på att hålla bättre ordning mera jämt fördelat för att slippa dylika överraskningar.
.
På plus sidan är dock att jag tittade igenom mitt gyms tidtabeller för våren och till min stora glädje har de igen satt in Stepbody passen på tisdagar. Så nu har jag gjort upp en plan för hur jag ska träna framöver. Kommer att bli träningspass på tisdagar, torsdagar och lördagar. Så lyder planen åtminstone. Hur genomförandet sedan lyckas är en annan femma. Men det är väl tanken som räknas eller hur? ;)
.
Nu måste jag fortsätta att storstäda, håll tummarna för att inga fler dylika otrevliga överraskningar dyker upp.

Kommentarer
Anonym

Onnensana?

2011-01-13 @ 19:52:51
Marika

Tack för påminnelsen. Misstänker no ha vaar att ta ti he... :)

2011-01-14 @ 09:02:14

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort