Hailiii hailååå

Hej!
Hoppas ni har haft en skön lördag så här långt! Jag har haft det riktigt roligt och skönt, men fullt upp. Var på ett Zumbapass mellan elva och tolv och innan dess hann vi vara in via en köksförsäljare och visa upp ritningarna över vårt kök och redan när zumban var över fick vi hämta ritningarna över vårt nya kök. Det var väl i och för sig inte så svårt att planera när vi redan visste hur vi ville ha det, det enda han behövde göra var i princip att rita upp det enligt våra anvisningar. Dock var nog priset högre än vad vi hade hoppats på, så vi ska göra lite efterforskningar och fråga offerter på ett par ställen till och hoppas vi får ner det lite.
.
Sen har vi hunnit via både H&M´s bygge och min farbrors bygge. Det ska bli så roligt att flytta till Lepplax när man har så många fina vänner där! Sen har jag duschat och ätit och jobbat lite med denna månads programblad. Nu ska jag vila en stund med min älskling och bara njuta av livet. I kväll tror jag bestämt att mina systrar med familjer är på väg hit till Kållby och då ska jag minsann njuta av en massa (minst fyra.. ;) ) söta ungar. En riktigt skön lördag med andra ord!
.
I morgon ska vi i väg till Vasa, tidigt dessutom då man nu ska ändra till sommartid. Få se om det bara blir en sväng på gudstjänst och vi sedan kommer norröver igen eller om vi lämnar dit resten av söndagen. Vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Jag är ledig på måndan men gubben ska ju i jobb från morgonen, så han kan inte stanna här längre.
.
Jag fick ännu i går inte något besked från BB, ska ringa på måndag och höra hur det blir. Antagligen tror de att det är roligt att leva i spänning. :) Njut nu av resten av helgen, det tänker jag göra!

Kommentarer
Mariana

Ja hoppas verkligen att vi sku hind råkas liti tyklari san ni har flytta, ja mårar o flinar ännu fö me sjölv tå ja tänker tibaka på yrkestidn o hu kul vi hadd!

2011-03-28 @ 12:45:42
Marika

Ja, he e verkligen uuslit ho man släpper i ti ga langt milla gangona man råkas! Bara vi får över idi västa renoverasi får vi no ta o aktiver oss, fast fara ut å ga eldä na i ha stiln!

2011-03-28 @ 20:19:20

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort