Trött i huvudet

Nu börjar jag verkligen bli trött i huvudet. Har fuskläst den andra finskaboken. (=bläddrat igenom den och bara stannat där sådant nämnts som jag inte läst om på andra ställen och som kan vara viktigt). Nu ska jag i duschen och sedan plöjer jag igenom alla papper en sista gång innan det får bli natt för min del. Klockan är hur mycket som helst redan nu.
.
Väntar fortfarande på att magsjukan ska komma på besök. Hade just kontakt med syrran via ansiktsboken och nu visade det sig att Kevin har angina också. Kan det bli bättre? Nu har jag suttit och googlat på inkubationstiden för angina och förväntar mig insjukna i det också om några dar. Men hypokondrisk - det är jag då inte... ;P
.
Morgondagen blir en rätt så tuff dag, börjar med seminarium i vårdteori på förmiddagen då vi ska presentera vårt arbete i vårdteori. Där har vi skrivit om en vårdteoretiker, i mitt och Carolins fall om Joyce Travelbee och om hennes teori om mellanmänskliga relationer. Inte det mest inspirerande arbete jag gjort om jag skall vara helt ärlig. Sedan är det tenten på eftermiddagen. Men när den är avklarad, då mina kära vänner - DÅ ska jag fullständigt strunta i allt vad skolarbete heter HELA helgen och i stället försöka tanka kropp och själ med ny kraft. Sedan nästa vecka tar jag itu med examensarbetet med nya tag, ligger redan en rejäl bit efter vårt planerade schema, men har det inte funnits tid, så har det inte.
.
Godnatt med er nu, håll tummarna för morgondagen, både för min tent och för att vi ska få ett slutgiltigt besked så vi inte längre behöver hållas på halster! :)
.
Min tegelstenskompis. Knappa 700 sidor barnmorskekunskap på finska. Bara att sätta tänderna i...

Kommentarer
Linndaa

Håller tummar och tår att allting går vägen! :)

2011-03-16 @ 21:46:01

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort