Tisdag

Eftersom jag bara har skola på eftermiddagen i dag så startade jag dagen med en skön morgonlänk. Nu blåste det knappt över huvudtaget så det var riktigt skönt. Dessutom orkade jag igen springa liiite längre än sist. Varje meter mera känns som en liten seger i sig.

Har nu mumsat i mig en stor hallonsmoothie och två ostsmörgåsar till lunch och ska sitta och ta det lugnt en stund innan det är dags att åka till skolan. I dag ska vi öva på att suturera, vi ska alltså sy i gristungor. Det låter väl mysigt, eller hur? Tur att man är van att skära i gristungor från mina år på laboratoriet. :)

Lille Fritjof totalvägrar att lyssna på mina uppmaningar om att han ska öppna ögonen, han blundar stadigt ännu. Kira å sin sida låg i sängen i morse när jag vaknade, där kan man snacka om att hon förstår att ta för sig. Jag frågade nog henne om hon inte har dåligt samvete som lämnar Fritjof ensam i korgen och själv sover i sängen, men hon bara viftade på svansen och ville pussas så jag antar att svaret var nej.

Nu ska jag surfa vidare, ha en skön tisdag alla! :)


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort