EA

Den här dagen har mest ägnats åt mitt examensarbete. Egentligen skulle jag ha jobbat kvällsskifte i dag, men eftersom det blev ett elva timmarsskifte i går då jag blev inringd och jag hade ett tolvtimmarsskifte i tisdags så hade jag redan tillräckligt med timmar för den här veckan så jag beslöt mig för att skippa dagens inplanerade skifte. Om det sen blir aktuellt med någon förlossning och de ringer in mig är det ju en annan femma.
.
Jag hade ett inplanerat Skypemöte med Anette i förmiddags och vi kom en rejäl bit på väg, inte minst tack vare att Anette hade fixat till ett helt genialt schema som vi sedan modifierade lite och beslöt oss för att köra enligt för att komma vidare i resultatredovisningen. Hon är en verkligen en klippa för en ovan forskare som jag... :)
.
Jag fick alltså en rejäl dos med inspiration och kom mig faktiskt igång med lite skrivande och det känns mycket bättre när man har ett litet hum om vad det egentligen är man ska göra. Även om jag många gånger har velat ge upp och bränna vartenda papper som ens innehåller ett ord som något examensarbete så hoppas jag att den här inspirationen håller i sig och att vi småningom börjar närma oss något slut på det hela.
.
En nackdel med allt datasittande och förlösande är dock att min rygg håller på att ge upp. Det blev en rätt så intensiv dag i går med flera förlossningar och när man är som mest inne i det hela så har man inte tid att tänka på ergonomin alla gånger. Även om man tycker att det går bra för stunden så säger ryggen till i efterskott och i dag vet jag verkligen av att jag stod böjd och tog emot bebisar nästan på löpande band i elva timmar i går. Fast jag ska inte klaga, jag behövde ju inte klämma ut bebisarna själv. ;)
.


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort