Underbart!

En ny systerdotter har i dag sett dagens ljus! Mina tankar har snurrat runt detta i flera dagar och det är så skönt att det nu är över så här långt! Ser fram emot att få lära känna det nya livet och njuta av lite bebis innan det är dags att sticka i väg till Norge. Sen har hon väl hunnit bli stora damen innan jag är hemma igen från alla mina praktiker.
 
Har en ledig helg framför mig, den sista för sommaren om man bortser från resehelgen, så jag ska försöka njuta så mycket det går. Vädret är i alla fall vackert för en gångs skull. Det har man ju inte blivit bortskämd med under den här sommaren. 
 
Jag har cyklat hem tre (3!!!) dagar den här veckan. Helt otroligt för att vara jag. Det enda som grämer mig nu är att jag inte fick övertalat gubben till att skjutsa mig på morgnarna redan från början av sommaren, nu har jag ju bara 2 morgonskiften kvar. (7 skiften totalt). Sommaren har gått i ett huj. Som alltid. 
 
Träffade fina vänner i går, jag är så tacksam över alla fina människor som jag har den stora glädjen att få ha i mit liv. I bland har jag svårt att förstå hur just jag välsignats med världens bästa familj och underbara vänner!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort