Alla ♥:ans dag

En riktigt bra vändag önskar jag alla mina nära och kära, släkt, vänner, bekanta och nyfikna bloggläsare! Sen får ni själva välja i vilken katagori ni anser er höra hemma. ;)
.
Jag plockade hem lite "poäng" i morse då jag på min enda lediga dag steg upp i svinottan för att koka kaffe och göra frukost på säng till gubben. I dag är det ju inte bara alla hjärtans dag utan det är också vår 9-åriga förlovningsdag. (Ungefär här slog åldersnojan till med full kraft igen...) Jag lekte dessutom att jag var romantisk då han fick sitt morgonkaffe i en nyinköpt mugg med hjärtan på. :) I bland måste man ju bjuda till lite. Jag måste dock medge att det inte var så kul när min klocka ringde i morse eftersom jag satt upp till halva natten i går och gjorde de sista korrigeringarna på vårt examensarbete. Jag hämtade upp arbetet med alla femtioelva kommentarer och korrigeringsförslag i går kväll och satt sen ett par rejäla timmar innan det var klart. Intressant att vi ändå hade så pass mycket ändringar att göra, då jag ju själv anser mig vara rätt så kritisk vad gäller språk, stavning, meningsuppbyggnad osv. NU är det i allafall klart, Anette skulle fixa till pappersversionerna i dag. Om en vecka är det presentation, sen är det över vad gäller EA. Orka, orka...
.
Nåväl, efter att gubben åkt till jobbet tog det inte många minuter för mig att somna igen och nästa gång jag slog upp ögonen var klockan inte mindre än tolv. Jag blev nästan en aning irriterad på mig själv för att jag sovit bort så mycket av min lediga dag, men det var bara att riva igång. Har rört ihop en vitchokladostkaka till i kväll och det ska bli besök hos syster S med familj. Innan dess ska jag ha städat huset, skickat iväg ansökningar om utlandspraktik för hösten och helst också hinna byta om från nattlinne till några vettiga kläder... :) Det är som det är med mina lediga dagar, inte mycket till ledigt.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort