"Ledig fredag"

I dag leker jag att jag är ledig, fast jag ska till nattskifte i kväll. Jag tog sovmorgon till tjugo före elva, vilket innebar att jag sov nästan klockan runt. Sen har jag röjt upp i köket, deltagit i namntillkännagivande och för tillfället har jag en kakbotten till lyxbitar i ugnen. Sen har jag tänkt att jag ska hinna ta ner julgardinerna (en liten fingervisning om hur stressigt mitt liv varit de senaste två månaderna...) i köket och vardagsrummet, helst få upp några andra gardiner i stället, tvätta en hel massa kläder, ta en promenad, skriva en hemtent, njuta av att jag skrev färdigt fyra olika skoluppgifter i onsdags och förhoppningsvis bara pusta ut en stund också.
.
I går ringde sösta mi och frågade om jag kommer till simhallen. Vi har tänkt börja simma en kväll i veckan, mina systrar och några kusiner. Förra torsdagen hade jag för mycket skolarbeten som vilade på mina axlar ännu så jag kunde inte slita mig från dom, men som sagt var jag ju rätt så aktiv med mina skolarbeten i onsdags så i går kunde jag avvara några timmar till trevlig umgänge och motion. Det blev 500 m vattenlöpning och 500 m bröstsim för min del och det kändes nog att det var länge sen jag simmat. Jag önskar att jag kunde använda mig av rätt andningsteknik, för nu håller jag hela tiden huvudet över vattnet och det gör att jag spänner nacken fel. Det oaktat är simning en underskattad motionsform, jag hoppas att jag inte blir tvungen att avstå från allt för många simpass under mina praktikveckor framöver.
.
Vi fick jättebra kommentarer om vårt EA via mail av den lärare som fungerade som andra genomläsare. Tyvärr var vår riktiga handledare inte på plats, eftersom hon missat med olika datum och dubbelbokat sig. Den andra läraren sade dock att hon ansåg att vi var värda en 5:a(!!) för vårt arbete, så nu blir det att leva i spänning en tid tills vi får veta vad vår handledare ansåg. Vi själva anser ju natruligtvis att vi är värda en femma. ;)
.
Mina kvarglömda papper i skolan hittar förhoppningsvis sin väg hit norrut i helgen. Fina Anette hämtade dem från skolan i går och minst lika fina Sue tar dem med när de kommer hitåt i helgen. Vilken lycka att man har vänner som ställer upp för en när man ställer till det för sig själv. För att fira detta ska jag bjuda på en liten bild... Det är ni minsann inte bortskämda med, kära vänner! En skön helg till er alla!
.

Här ser ni en av kuddarna från MiniMani.

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort