En kommentar

Hejsan!

Vet inte riktigt hur jag ska få fram det här...Men jag har läst din blogg sporadiskt under flera år. Ibland mår du inte så bra, lite deprimerad, sömnproblem osv. Nu kan jag inte låta bli att fråga om de testat dina sköldkörtel värden? Kanske en dum fråga eftersom du studerar till barnmorska, men ändå. Tänkte om det skulle kunna bero på en sån liten grej... Man kan ha sköldkörtelvärden inom de normala gränsvärden, men att man ändå har för höga/låga värden för att man själv ska må bra.Hoppas att du inte blir ledsen för att jag "blandar mig i", men jag känner att jag måste fråga dig eftersom dina symptom ibland påminner om en väninnas, som har underfunktion i sköldkörteln. Önskar dej allt gott!

2012-01-03 @ 20:54:19
Jag fick ovanstående kommentar på mitt förra inlägg och faktum är att jag för bara nån vecka sedan slängde fram tanken åt min mor att jag kanske borde kolla mina sköldkörtelvärden. Tack vare denna anonyma "vän"s kommentar fick jag nu tummen ur och ringde och beställde en telefontid till en av hälsocentralens läkare. Sen får vi bara hoppas att läkaren tycker lika som jag och sätter en remiss så jag får kollat upp saken, jag behöver bara komma på ett sätt att få fram det smidigt. Som bekant tycker ju inte läkarna om att man själv "vet" vad som är fel utan man ska bara ha en massa symtom och sen ska dom komma på lösningen själva... ;)
.
Så vem du anonyma läsare än är så är jag skyldig dig ett tack för att du gav mig den avgörande sparken i röva. Oberoende vad mina värden sen visar så har jag ju i allafall kollat upp saken och slipper fundera på det sen. Var inte rädd för att jag ska tycka att ni "blandar er i", skulle jag önska att ingen skulle "blanda sig i" skulle jag ju inte skriva så öppet som jag gör här i bloggen. Jag tar det som en varm omtanke och tackar för det!
.
Nu har jag varit ledig i två hela dagar och jag har verkligen varit just ledig. Det har varit riktigt skönt. I går såg jag på film och på kvällen blev det besök hos föräldrarna i Kållby. Kvällens plus var den sköna promenaden med mor min och att Sara, Jimmy, Kevin och Pontus även kom dit. Kvällens minus var att vår bil fick spunk och med nöd och näppe tog oss till bilverkstaden på hemvägen. Tydligen någon varvtalsgivare eller nåt i den stilen som gett upp och nu är vi utan bil åtminstone till måndag. Lagom kul.
.
I dag har jag läst ut två böcker och gosat med vovven. Jag har alltså njutit av att "bara vara" och det har varit riktigt skönt, men nu känner jag att jag kunde börja göra nåt vettigt igen. Typ fixa i köket och tvätta lite kläder och såna saker. Så jag inte överanstränger mig. :)

Kommentarer
Anonym

Puh, nu kan jag pusta ut! Har hunnit kolla din blogg flera gånger sedan jag skrev min kommentar. Var rädd att du skulle stänga din blogg eller åtminstone kräva lösen för att man ska få läsa den. Men du tog det positivt, ååå va skönt!

Något tack behöver jag inte, det var ju inte ansträngande precis ;) Men tycker det är jobbigt när människor inte får må bra. Kan man hjälpa någon så är det väl vår plikt som medmänniska att åtminstone göra ett försök. Så skulle du också resonera Marika, inte sant?

Nu håller vi tummen för att det är sköldkörteln som spökar! Inte roligt när något är fel, men vet man ändå att något inte är som det borde vara så är ju det här ett ganska enkelt fel att råda bot på.



Tack för att du delar med dig av din vardag, både bättre och sämre stunder. Skönt att det finns någon blogg där inte allt är rosaskimrande. Då börjar man lätt tro att alla andra har underbara liv, det är bara mitt som alltsom oftast är grådaskigt ;)



Ps. Jag känner dig inte så bra, mest bara genom din blogg, men känner dig nog också till utseende.

2012-01-05 @ 23:43:16

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort