Lördag

Hade en "fullrulledag" i går. Steg upp rätt så tidigt för att vara en ledig dag, men jag skulle agera barnvakt/chaufför åt min älskade systeryster som nu är fem före sprickfärdig. Det var dags för de sista kontrollerna innan måndagens planerade snitt och det tog lite längre än vi planerat från början. Sen ringde min moster från BB med ett jobberbjudande för kvällen och det vill man ju inte gärna tacka nej till. Hann bara skjutsa hem syrran och lillkillarna, köra hem för att slänga in vovven som ju förstås hängt med, slänga i mig nån mat, slänga mig i bilen (mycket slängande här i huset...) och köra till jobbet. Där var det också full rulle och som vanligt är det så otroligt roligt att komma i jobb dit. Trevliga människor, glada miner och underbar stämning. Jag kan inte i mitt liv förstå hur folk frivilligt söker sig till andra ställen än Jakobstads BB när det är dags att föda. Jag hoppas innerligt att det finns kvar när och om den dagen kommer att det är jag själv som vore i behov av deras tjänster.
.
Väl hemkommen var det dags för fredagsbastu och sedan skulle vi se en Beck-film. Jag somnade som en stock ungefär halvvägs in i filmen (typiskt mig), men jag hade sett den förr, så det gjorde inte så mycket. Det största nackdelen är att det är så tungt att masa sig upp för trapporna till sovrummet sen. :)
.
I dag blev det sovmorgon, sen har jag trixat på med lite programblad och småningom blir det väl dags att söka sig in mot stan, ska bara avnjuta gubbens brunch först. Ha en bra dag!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort