Dagens

bästa:
När David påminde mig om vad Teah gjorde i lördags. Vi var i Kållby samtidigt som Robbi, Miah och Teah och satt alla runt bordet. Jag vet inte hur vi kom in på ämnet men jag böjde mig mot Teah (drygt 2år och 10 månader) och frågade hur gammal hon tror att jag är. Hon tittade på mig med kännarmin, tog tag i min kind med ett grepp a´la "ooj va du a växt" å sa; "...hmmm, du e no nitton". Jag kunde ha kysst den ungen. ;)
.
Värsta:
När man loggar in på facebook och inser att man totalt glömt bort och missat kvällens hett efterlängtade tjejträff. SOM jag väntat och t.o.m. bokat om en helt annan träff med ett annat tjejgäng bara för att kunna vara med i kväll. Sen går den här begåvningsbefriade bönan och glömmer bort hela tjottaballongen. Jag kunde gråta om jag inte visste att det inte blir bättre av det. I ärlighetens namn måste jag medge att jag börjar skrämmas av mitt minne. Det är fruktansvärt hur ofokuserad och glömsk jag blivit och det är bara att inse att det inte är hållbart i längden att jobba 150%.
.
Nu ska jag dock göra mitt bästa för att morgondagen ska löpa någorlunda så jag tar min utschasade kropp och bedrövade sinne och stupar i säng för natten. Bättre lycka nästa gång. Godnatt!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort