Fina vänner = fin kväll

Tack mina fina för en rolig kväll i går! :) Tänkte bara kika snabbt in här på bloggen och dela med mig av receptet på tacopajen som jag bjöd på i går. Enkel och god (om man nu får säga det själv... ;) ). 

Botten: valfri pajbotten, eftersom min man inte är så förtjust i den hemgjorda som jag brukar laga hade jag köpt en färdig fryst pajbotten. ;)

Stek ca 400-500 g maletkött, om man vill kan man bryna lite lök med, men jag hade ingen hemma så den skippade jag den här gången. Tillsätt 1dl vatten och 1 påse tacokrydda, låt stå och gotta ihop sig en stund på svag värme. Bred ut på pajbotten. Skär 2-3 tomater i skivor och rada ut dem över maletköttfyllningen. Blanda 200g creme fraiche, 4 msk majonnäs och 150 g riven ost. Bred ut blandningen över tomaterna. Grädda enligt anvisningarna på pajdegsförpackningen, eller typ en dryg halvtimme i 200 grader. Servera med en fräsch grönsallad och varför inte creme bonjour med smak av vitlök och örter. Nam, nam! (Verkligen trist att behöva äta resterna i dag... Hehe)


Kommentarer
Emma

Mmm, tack det var gott! :)

2013-12-21 @ 21:49:27

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort