I´m not dead...

bara allmänt utan motivation vad gäller bloggande - och i övrigt allt annat också.

Tror att jag tar en bloggpaus och försöker återkomma när jag är mera uppåt - så får vi då se om det tar en dag - en vecka - en månad - eller om jag är ett hopplöst fall... 

Tills dess - ha det gott!

Onsdag

bloggtorka?

Har planer på en cykeltur i kväll igen, men innan dess ska vi äta - morsan är i grillartagen som bäst.

Har just avläst odlingsplattorna från mögeltestet i våran husvagn och det ser allt annat än lovande ut :( Blir nog att byta ut det där innertaket och lite madrasser innan åtminstone jag skulle sova i den. Dock var ju gubben lite för otålig (får man skriva "som vanligt"?) så han körde ju vagnen till Näs medan testplattorna var inne i den och jag har ingen aning om hur mycket det har inverkat, säkert en del åtminstone, luften skakas ju nog om ordentligt när man kör. Har ännu några plattor kvar så att man kunde göra ett nytt test - men då tar det ju igen fem dagar innan de testerna är klara.  Usch vad jag blir irriterad - som om det inte vore nog med att jag inte ville ha nån husvagn från tidigare - nu har jag en med mögel i dessutom! :(  *morrar och muttrar*

Borde också ta en ordentlig röjning av Kira och pälsen hennes - den börjar bli så lång nu igen så den bara rufsar till sig. På sommaren vore det säkert skönt med lite kortare päls också - men jag lider nog mer eller mindre av motivationsbrist för tillfället - hoppas på att få en spark eller två i röva så man kom sig för att göra nåt vettigt mellan varven.

Gäsp - nä nu måste jag stiga upp från datorn innan jag blir så förslöad att jag inte får två stickor i kors ens på hela resten av kvällen.

Ha en bra kväll!

Tisdag

Är trött som vanligt, strax före fem i morse började nån bullra på med nåt arbete här på järnvägen som löper strax bakom huset, färdigt sovit för min del alltså.

Fick min cykel fixad i går så nu rullar det som bara den - var på en premiärtur till Esse igår och avlade en snabbvisit hos brorsan.

Ska nu med min kära mor till Kokkola, inga pengar har jag men man brukar ju hitta mest att köpa då också... :)
Borde hitta nån billig, hållbar (plast?) och framför allt snygg servis till husvagnen. Lite annat smått o gott också, få se vart orken räcker, hoppas jag inte somnar vid ratten i allafall!

Ha det gott!

Trött

Min natt i Vasa blev inte sådär super som jag tänkt mig trots att jag fick sova i min egen sköna säng. Min kära Kira hade nåt problem med magen så jag fick springa upp med henne stup o kvarten. Sen var det så varmt så jag hade lika svårt att få tag i sömnen igen efter varje vända upp. Antar att det är nåt i den här stilen som det känns att vara småbarnsförälder? ;)

Att hon dessutom lyckades kissa två gånger på golvet inatt gjorde ju inte saken bättre, undrar vad det riktigt är med henne, hon är verkligen inte sig själv.

Verkar ändå bli en rätt så fin dag här i Vasa idag, t.o.m. solen kikar fram mellan varven, ska sitta här och dega en stund så min ögon öppnas lite mer, men sen bara måste det bli en promenad, jag håller ju på att bli alldeles förslappad med den här farten, snart har jag väl alla kilon tillbaks innan jag ens hinner blinka. :(

Ska surfa vidare en stund, ha det gott och ha en fin dag! :)

♥Vasa♥

Är hemma i mitt Vasa i helgen. Vi startade i morse då D. skulle i jobb till en halv nio tiden.
Har tillbringat dan mest med att röja upp, bl.a. fick jag ta och skura upp hela kylskåpet, det vat rent ut sagt äckligt. Men nu känns det nästan roligt att öppna det igen. Det enda som fattas är att nån borde ha varit och storhandlat också. Var in en sväng via Sale och handlade lite smått, men det ser väldigt tomt ut mellan hyllorna ändå.

Har hänt en massa senast jag sist skrev den korta griniga bloggen, har bl.a. hunnit fira min 24:e födelsedag tillsammans med min underbara familj. Grillfest och massvis med godis tillsammans med de människor man älskar mest i hela världen - blir det bättre än så?

I går blev jag mot min vilja ägare till en husvagn. Ibland går min kära make helt enkelt inte att stoppa, dit rök alla pengar jag kommer att förtjäna i sommar. Najs eller bajs? Om jag känner mig själv så väl som jag tror så är jag verkligen ingen husvagnsmänniska. Få se vad det blir av det hela. Just nu står den i Näs på "vädring", det är min moster som har ägt den förut och den har stått alldeles intill deras ladugård, så en och annan angenäm doft kom med på köpet. Nåja, inte nu desto värre att det inte skall fixa sig med lite "air-freschner" eller nåt.. ;) Har också gjort mögeltest på den för att se om det är beboelig i det skick den är i för tillfället. Det ska vi hoppas åtminstone, för Sverigesläktingarna är på väg hitåt för en semestervecka och de kommer antagligen att låna den i såfall. Stor är den åtminstone - gubben kan ju aldrig nöja sig med nåt "normalt", sånt som andra köper. Är det inte en kåk på dryga 300 kvm, så är det en segelbåt som man knappt kan färdas med i de grunda pölarna i Larsmo eller så är det en brakadånare till husvagn med liggplats för sju personer. Undrar om man vänjer sig nån gång? :)

Vad annat? Har handlat lite kläder åt mig idag för mina födelsedagspengar. Inget desto värre, en topp och en tröja, men kul med nåt nytt i allafall.

Nu ska jag hänga den sista tvätten (har tömt tvättkorgen idag) innan jag ska ta en dusch och sen lägga mig till ro i min egen säng. För första gången på en månad - det ni! Ser fram emot en ledig dag i Vasa i morgon - hoppas på någorlunda väder så att jag och vovven kan ta oss en riktig långpromenad.

Godnatt!


Allmänt sur och grinig

bäst att återkomma när man är på bättre humör så man inte skriver nåt man får ångra sen!

Är dessutom så trött så ögonen är i kors, nä - nya tag i morgon!

Godnatt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort