Snart så...

...kan vi njuta av vår terass även när det regnar. Min duktiga man har jobbat flitigt de senaste dagarna och resultatet låter inte vänta på sig. Bara resten kvar. :)


What a feeling!

Efter fem låååånga år har jag äntligen nått ett efterlängtat mål. Jag har SEMESTER!! Dessutom betald sådan, det är ju helt otroligt! Nu ska jag njuta av 2,5 vecka ledigt och jag hoppas på att hinna med lagom mycket jobb på hemmaplan och lagom mycket ledigt och väldigt mycket vackert väder. ;) 
 
Vill samtidigt passa på och tacka för era kommentarer, det är roligt med respons mellan varven. Sen är jag riktigt nyfiken på vem min anonyma vän är. Eftersom jag kan se IP-adressen på alla kommentarer så ser jag vilka du har skrivit, men jag har ingen aning om vem du är. Inte för att det spelar någon roll, men jag vill att du ska veta att dina kommentarer gör mig glad. Tack! Och tack alla ni andra också. Era kommentarer, peppningar och gratulationer gör min dag! :)
 
Nu ska jag återgå till mina nördsysslor. (Läs filtvirkandet...) håller på med världens bautafilt och jag närmar mig halvvägs, but it's a loooong way to go. Jag lovar att visa när (och om) den blir klar. En skön helg alla ni fina därute! 

28

I går kväll när jag var törstig tappade jag upp vatten åt mig att dricka ur vattenkranen i köket och i samma stund som jag drack i stora klunkar och kände törsten försvinna så slog det mig hur ofantligt lyckligt lottad jag är. Det finns så mycket i mitt liv som jag har orsak att tacka för, men som jag ofta glömmer bort eftersom jag är så upptagen av att fokusera på allt det som jag inte har.

Jag har fått lyckan att födas i en familj där vi älskar varandra och bryr oss om varandra, jag har fått en make som jag älskar och som älskar mig. Jag har född i en kristen familj och har fått växa upp med kristna vänner. Jag är född i ett självständigt och fritt land, med de bästa förmånerna i världen, min skolgång har varit gratis och jag har kunnat välja fritt vad jag vill utbilda mig till.

Jag har ett eget hem som skyddar mig för snö och kyla på vintern, som ger mig skugga på sommaren. När jag vrider på kökskranen kommer friskt dricksvatten direkt ur kranen. När jag går ut på min bakgård kvittrar fåglarna i kapp och jag kan slå mig ner och njuta av frisk luft och Guds vackra natur.

Jag har ett jobb att gå till och får lön varje månad, jag har räkningar att betala vilket innebär att jag har el, vatten och saker som är värda att försäkras.

Jag har ett liv fyllt av vänner, både yngre och äldre. Jag har syskonbarn som får mitt hjärta att slå volter av glädje varje gång de ler mot mig eller ger mig en kram. Jag är så rik, så ofantligt rik, att jag nästan skäms över att det finns saker som jag saknar i mitt liv.

Den mest dyrbara av mina skatter är ändå förmånen att få vara Guds barn. Jag kan inte låta bli att stämma in i Anna Ölanders sång:

"Om jag ägde allt men inte Jesus,
vore livet värt att leva då?
Kunde väl mitt hjärtas längtan stillas,
blott av jordens ting som skall förgå?
Om jag ägde allt men inte Jesus,
vore vinsten värd en livslång strid?
Är väl jordefröjden värd att nämnas,
mot en enda stund av Jesu frid?

Om jag ägde rikedom och kärlek,
och bland människor ett ärat namn,
men ej något hopp för evigheten,
och för bräcklig farkost ingen hamn,
om jag ägde allt men inte Jesus,
som mig älskat intill korsets död,
o, var funnes väl i hela världen,
tröst och hjälp i hjärtats bittra nöd?

O, hur tomt är allt i hela världen!
Utan Jesus är blott synd och nöd,
utan Jesus är ju evigheten
idel mörker, gråt och evig död.
Om jag kunde leva utan Jesus,
o, hur vore det att dö en gång?
Utan honom i den mörka dalen,
utan honom evigheten lång!

Vilken lycka att ha allt i Jesus,
läkedom för alla hjärtats sår,
ingen synd som inte han förlåtet,
ingen nöd som inte han förstår!
Om jag äger Jesus, endast Jesus,
och i hela världen intet mer,
o, så äger jag dock allt i honom,
han som nog och övernog mig ger!"

I dag ska jag fira min 28-års dag med min fina familj och mitt i röran av prat, skratt och barnalek ska mitt hjärta sända upp ett ljudlös men innerligt tack för alla dyrbara välsignelser jag fått.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort