Rainy day

Jag lovade gubben att dammsuga i dag bara vi hjälptes åt att plocka undan i går, så nu slipper jag väl inte undan är jag rädd. ;) Ute regnar det som om det hade betalt så jag har ännu inte beslutat mig för om jag ska strunta i dagens promenad eller om jag ska söka fram regntäta kläder. Vi får väl se vad jag orkar med efter avslutad dammsugning. 
 
I natt ska jag vaka igen. Det har blivit många vaknätter de här senaste tre veckorna, ibland har jag inte ens hunnit ha någon vakledighet utan haft nytt nattskifte eller kvällsskifte dagen efter avslutat vak. Det börjar kännas, måste jag nästan medge, men hoppas jag hinner vila ordentligt nu efter de två kommande nätterna. Det är inget vidare för kroppen (eller knoppen) det här att svänga dygnet av och an stup i kvarten. 
 
Nä, nu ska jag greppa dammsugaren och ta en svängom med den, sen får vi se vad dagen bjuder på. Ha en fin onsdag!

Sorry

Här har det blivit glest mellan inläggen. Har jobbat mycket den senaste tiden, extra skiften både på BB och 1:an så mina många lediga dagar jag skulle ha under den här perioden med 50% arbete har jag inte sett så mycket av. Hoppas det känns bättre när lönen kommer åtminstone. :)
 
En helgtripp till Luleå har vi ändå hunnit med för en dryg vecka sen och det var lika roligt som alltid att få träffa M&M och deras söta ungar. På programmet stod både dop och 30-årskalas utöver den traditionsenliga shoppingen så det var rätt så späckat program under de få dagarna vi var där. Att en ny vinterjacka och två par skor fick följa med mig hem kändes inte heller fy skam. :)

I dag är jag dock ledig. Det var en vecka sen sist så det känns riktigt skönt. Jag ska alldeles strax ta vovven med mig på en skön promenad i ett vinterkallt Lepplax. Skön tisdag på er!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort