PowerPark

Har haft en superrolig dag med min älskade familj! Dock är rösten att likna vid en kråkas efter att man skrikit sig hes på berg-och dalbanan. Vädret var vackert och mina syskonbarn de sötaste i världen. Det blir inte bättre än så. :)
.
Nu borde jag börja sova för att orka med resten av veckan. Ska jobba sex dar i sträck och det känns så där lagom motiverande om jag ska vara ärlig. Har femton skiften kvar och endast två lediga dagar så ni får ha förståelse för att min blogguppdatering nog inte kommer att förbättras nämnvärt under de kommande tre veckorna.

Efter en stressig jobbvecka...

...har jag njutit av en ledig dag i Åivo där vi hade friluftsgudstjänst i dag. Även om regnet inte ville som vi ville hela tiden så hade vi ändå en riktigt fin dag!
.
Efteråt for vi till Torppi för att umgås med nära och kära och det blev en riktigt fin avslutning på kvällen. Nu ska jag börja sova för i morgon ska nästan hela familjen flax dra i väg till PowerPark och leva farligt en stund. Jag tokgillar nöjesfält, men med en tråkmåns till gubbe blir det sällan gjort saker i den stilen här hos oss. Men nu har jag fått slarvat i hop nästan hela gänget så jag ska njuta av en ledig dag och hoppas på gott väder.
.
Sen vill jag skicka lite extra kramar till Emma och Frida. Jag saknar er tokmycket och skulle gärna ha en av våra klassiska eftermiddagar tillsammans. :D

Hej vänner!

Är hemma igen efter några intensiva dagar men roliga dagar i Sverige. Har varvat föda för själen med föda för kroppen och toppat det med nya bekantskaper och volleyboll. En riktigt bra mix skulle jag säga. :)
.
Jag måste än en gång ursäkta mig för den usla uppdateringen, men för det mesta händer det inte så mycket i mitt liv, om man nu bortser från Sverigeresan. När man jobbar 100% inom vården så känns det som att man mera eller mindre bor på sin arbetsplats och här hemma är det rätt så enformigt med, bara renoverande och däremellan lite sovande. Inte det mest intressanta att blogga om alltså.
.
Om nån vecka eller så, beroende på hur aktiv min käre make är under sin ledighet, så kanske det blir dags att flytta upp. Sovrummet börjar nog bli klart, men med tanke på hur mycket allt dammar så stannar vi nog här nere tills vidare. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan förhoppningsvis hinna en kort sväng till Kållby innan dagen är till ända. Ha det gott!

Trevlig helg!

Min helg kommer att gå i arbetets tecken, både här hemma och på sjukan. Hoppas ni har det trevligare än så. :) Har skurat lite garderober i dag men det blev för mörkt för att fortsätta. Småningom kan vi kanske flytta upp i vårt nya sovrum. Lyfte också in köksbordet i dag även om jag gärna hade satt lite flera lister på plats och hunnit skura golven en ordentlig gång innan, men har man en otålig gubbe så har man.
.
Det har gått väldigt sakta framåt här hemma de senaste dagarna, har försökt ta vara på det vackra vädret mera än förra sommaren så i onsdags var vi med syster S och hennes familj ut till deras villa och njöt av den underbara värmen. I går blev det först sovmorgon för min del och på kvällen åkte vi till Näs då gubbens bror och hans familj kommit hit från Sveariket. Vi hade bara tänkt åka dit på en snabbvisit och sedan hem för att fortsätta renovera, men hux flux så hade hela kvällen gått.
.
Nu ska jag ta natt, i morgon väntar renoverande från morgonen och sen kvällskift på det, najs eller b*js? Godnatt!

26

i går blev jag igen ett år äldre. Jag gillar att fylla år och att ställa till kalas, men jag gillar inte att bli äldre. Eftersom detta dock verkar mera eller mindre oundvikligt så får jag väl bara acceptera faktum. Gårdagen i sig var då inte den mest händelserika, men jag fick ju kort och present och frukost på säng. (Det sista dröjde dock, men jag deklarerade bestämt för gubben att jag stiger inte upp innan jag fått frukost på säng... ;) ) Sen hann jag på släktträff i en halvtimme innan det var dags att söka sig till jobbet och där spenderades resten av kvällen. En sväng via McDonalds på hemvägen och så var det födelsedagsfirandet till ända.
.
Vi hade planer på att eventuellt besöka lantbruksmässan i Björneborg i dag, men eftersom jag ska i jobb i natt och vi inte ordnat med hundvakt innan så fick det vara. Nu ligger jag och surfar i stället och väntar på att gubben ska orka vakna. Borde jag kanske gå upp och breda lite smörgåsar för att få honom att öppna ögonen.
.
Köket håller på att ta form. Vi lyfte också in kyl och frys för att 1) slippa gå ut på balkongen varje gång man ska ha nåt ur kylen, 2) för att kunna köpa GLASS och 3) för att det ser mera färdigt ut med lite köksmaskiner... :) Dock blir vi tvungna att vänta i tre veckor på kaklen till köket och tre månader på kökskranen! Men eftersom jag hittat en kran jag prompt ville ha så känns det som att det är värt det. Vi får sätta in den gamla kranen så länge vi väntar. Förhoppningsvis är det inte så länge till innan vi kan börja kocka och baka igen, oj vad roligt det ska bli!
.
Bilder kommer småningom, jag lovar! Håll ut, håll ut... :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort