Jag hoppas på regn...

i trakterna kring Sala där en skogsbrand härjar för tillfället, men här hemma vill jag bara fortsätta njuta av sool, sool och sommar. I går var vi via stan och beställde nya telefoner åt oss, och sedan vidare ut till Storsand för några timmars sol och bad. 

Kvällen spenderades på loppisrace i Esse i hettan, innan Kira och jag tog en skön cykellänk där vid elvatiden, när det blivit svalt nog att röra på sig utomhus. 

I dag då? Vi får se, förhoppningsvis lite sol och bad i dag med, måste fylla på med sommar i själen så man orkar genom vintern sen. ;) 

Hoppas ni också har möjlighet att njuta av värmen!

Svettigt värre!

Vore jag rik på pengar skulle nästa projekt utan tvekan vara en pool på vår bakgård. Nu är jag ju inte det, så vi svettas vidare i detta väder och hoppas att gubben snart inser att det är dags att uppsöka ett simställe snarast. ;) Nästa veckas väder ser inte ut att bli helt fy skam det heller. 8-) 


Vi hade Moa och Melker här från fredag till lördag och roligt hade vi! Tänk att vi kunde ha haft så stora barn (eller t.o.m. lite äldre) om livet blivit annorlunda. Om en och en halv vecka firar vi tioårig bröllopsdag. Det är helt otroligt vart tiden tar vägen. 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort