Ljuvliga sommar!

Tänk att det bara är maj ännu och det känns som om man fått en hel säsongs sol och värme redan! Jag kan inte sluta förundra mig över det underbara vädret. Så här varmt var det när jag körde hem från syrrans i dag. Högsommarvärme minst sagt.


Sommar och sol

Det är helt otroligt att det bara är den 25.5 och det redan känns som om vi haft mera sol och sommarvärme än på hela fjolåret. I dag blev det en lite väl lång sovmorgon med tanke på att det är lördag och vackert, men ibland behöver kroppen en rejäl natts sömn. Sen var vi ute en stund, gick in och städade när det var som hetast ute och sen satt vi ute några timmar till. Alldeles ljuvligt. Ännu ljuvligare hade det förstås varit att ta en tur på sjön, men det dröjer nog innan vår skuta är sjöduglig så tills dess får vi nog nöja oss med att hållas på land.  
 
Vi har återupptagit den goda vanan med veckomeny, och gissa om det gick smidigt att veckohandla i går. I dag står grillade kycklingfiléer med sallad och coleslaw på menyn. Ska alldeles strax börja hacka ihop de två sistnämnda. Oj, vad gott det ska bli! 
 
En skön fortsättning på helgen!

Helt. Otroligt.

Det blev en till länk i dag, och gubben ångar på som bara den. Tänk vad små saker kan lyfta ens humör! :)

Ett morgonskifte kvar, sen blir det ledig helg. Det ska vi väl klara av tro... :)

Undrens tid är inte förbi...

 
 
 
 
Jag har i alla år vi varit gifta drömt om att gubben ska vakna en morgon och förvandlats till en hurtbulle och att det skulle innebära att vi kan börja motionera längs vägarna tillsammans. Dock har han stretat och spretat emot varje gång jag nämnt ordet promenad och de gånger han faktiskt kommit med är relativt lätträknade och under ständig protest. 
 
I går dock, när jag kom hem från kvällsskiftet där vid kanske 22.20 tiden så frågar han om vi ska fara ut på en länk!?! Jag var ju inte sen att nappa, eftersom chansen att han ska fråga flera gånger är ungefär en på miljonen, så jag bytte hastigt om och så drog vi i väg. Eftersom ingen av oss har nån kondis att prata om blev det mest att vi gick, men i tre omgångar joggade vi, och när vi kom hem var han ännu på hugget att göra detta till en vana. Om han hunnit sova bort den känslan till i dag återstår ju att se. :) 
 
I dag steg jag upp i ottan trots ledig dag, hade ett ärende in till stan på morgonen och passade på att få bilen tvättad på samma gång eftersom jag skulle och besiktiga den. Halv tio var jag hemma igen med nybesiktigad och rentvättad bil. Inte illa för att vara mig på en ledig dag. 
 
Nu ska jag surfa runt på nätet en stund medan jag funderar om jag ska fortsätta med någon vettig syssla eller inte. ;) ha en skön onsdag! 

Typiskt

Ledig dag och urskönt väder. Hade tänkt tillbringa den tillsammans med min syster och hennes ungar men ett illamående av värsta sorten har hållit mig hemmabunden i dag. Jag skyller det på vårrullarna vi åt i går på "seino" men bevisen är ju visst uppätna... ;) Nu börjar det äntligen kännas lite som att illamåendet lättar, men så har ju också halva dan förrunnit. Nå, som jag brände mig i solen i lördags så passar jag nog bäst inomhus ännu i dag, men man vill ju njuta av varje gnutta av den härliga korta sommar vi har.

18.5.2013

Räkna de lyckliga stunderna blott...


Same same but different

Kvällsskifte i dag med, sol i dag med, lång varm promenad med vovven i dag med, samma lust att slänga sig i solstolen i stället för att åka till jobbet i dag med. Men i dag på min promenad mötte jag min svägerska Soffi där hon kom i sin arbetsbil. Det gjorde jag inte i går.

I dag vet jag att jag har två veckor ledigt i mitten av juli att se fram emot, det visste jag inte i går.

I dag vet jag att jag överlevde gårkvällen, det visste jag inte att jag skulle göra i går.

Så lite omväxling finns det allt i min vardag.

Sol

Tog en rejäl promenad med vovven innan dagens kvällsskifte och försökte tanka lite livsenergi. Dock skulle jag mycket hellre slänga mig i en stol bak på vår halvfärdiga terass nu än sätta mig i bilen och åka till jobbet.

Hade en fin kväll i går med mina kära vänner och jag hoppas det inte är så länge tills vi träffas igen. Tack för att ni finns i mitt liv!

Spontanitet

Finns det inte så värst mycket av i mitt liv, men i helgen blev det ändå en spontantripp till Haparanda med mina föräldrar. Jag kom hem med två par nya skor, kuddar till vår bäddsoffa, lite smått och lite gott. Vi startade sent på fredagskvällen och var hemma igen vid halv sju på lördagskvällen, så det var inte fråga om någon lång resa men det var ett roligt avbrott från vardagen. 
 
I går firade vi våra mödrar och umgicks med söta syskonbarn och i ett huj var min lediga helg över. För en stund sen bokades det in ett par jobbpass på BB nästa vecka och veckan därpå. Oj, vad roligt det ska bli! Först ska jag bara överleva den här veckan, med bara en ledig dag. Ska alldeles strax iväg till första kvällsskiftet för veckan, sen  är det ännu två av den sorten, ett morgonskifte och en natt. 
 
Till all lycka bryts vardagslunken av med en efterlängtad tjejträff i morgonkväll. Ser fram emot att träffa mina fina vänner igen och utbyta lite livsvisdomar. 
 
Nu - jobb. 

Borttappat

Livslusten.
Om ni hittar den skulle det vara uppskattat om ni sände den hit så fort som möjligt.

När andra tar helg

då inleder jag min arbetsvecka. Har varit ledig sedan jag slutade vaka på lördagsmorgonen och nu ska jag snart i väg till kvällsskifte. Sen går hela helgen i arbetets tecken, så förvänta er inga stordåd här på bloggen. Jag vet att jag har bloggat otroligt dåligt det senaste halvåret, och jag tycker själv också att det är tråkigt eftersom bloggen ju fungerar som mitt extra minne. Jag tycker själv att det är roligt att läsa bakåt och minnas saker jag annars säkert skulle ha glömt. Av diverse orsaker har det blivit mindre bloggande nu, men vi får se hur det blir framöver, kanske blir det roligare igen småningom, men jag vågar inte lova något. Roligt att ni ändå är flera stycken som kikar in här mellan varven, fast jag mest har det ena och samma att komma med.

Nåväl, nu ska jag ställa mig i ordning för jobb, första skiftet på "nygamla" avdelningen väntar.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort