Tillbaka till vardagen

I dag ska jag börja min BB-praktik, inleder med en mjukstart och skall först till kvällsskiftet. I går var jag ju i jobb på inremed. avdelningen där jag nu som då hoppar in och vikarierar och det gick riktigt bra. Hade förberett mig på en proppfull avdelning men det var rätt så lugnt där, jag fick t.o.m. sluta lite tidigare. Stack mig upp till 4:an för att kolla in läget där och jag hann bara visa mig så blev jag erbjuden inte mindre än 4 arbetsskiften under första halvan av maj. :)
.
Nu ska jag ställa i ordning alla mina praktikdokument inför den här praktiken och sedan så ska jag se om vädret lite lugnat ner sig så jag skulle komma mig i väg på dagens promenad, här yr minsann snön kring öronen om man vågar sig ut. Vart tog våren vägen?
.
I övrigt har vi haft en skön helg. Har varvat gudstjänstbesök med sverigefrämmande, trettioårskalas och annat trevligt. Trött som bara den var jag i går dock och har nu avverkat en 11-timmars natt, sovit som en stock och jag borde ju känna mig utvilad men... Jag misstänker jag hade sovit längre om inte klockan hade ringt.
.
Det här blir dock en rolig vecka har jag på känn, i morgon är det redan dags för volleyboll och på torsdag hoppar jag ju på flyget med tre andra (minst lika tokiga) käringar och förhoppningsvis landar vi i Stockholm på kvällen. Eftersom redan resan i sig själv överstiger min budget blir det nog inte mycket shoppande för min del, men det gör mig inget, jag är bara ute efter gott sällskap och mycket skratt samt ett litet avbrott från vardagen.
.
En skön vecka till er alla!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort