Buhuu

De ringde mig från skolan i dag och tyvärr fick jag ingen plats i Lund till hösten. Har alltså fått ägna hela halva kvällen åt att försöka fixa ihop en finsk CV och reservera fyra veckor på Kvinnokliniken i Hesa i höst, vilket innebär att neopraktiken i Tromsö troligtvis blir flyttad till september, om det nu lyckas.
.
Sucka mitt hjärta men brist icke. Jag orkar inte med allt detta ändrande och all osäkerhet gällande hösten. Dessutom vill jag inte alls till Kvinnokliniken, jag vill till Lund. Eller Örebro, mitt sista hopp är ställt till universitetssjukhuset i Örebro och jag hoppas att det skulle lyckas att jag skulle få en plats där i stället för den jag inte fick i Lund.
.
Sen borde jag någonstans i mitt fullspäckade schema hitta ledig tid för handledning i UA och det finns helt enkelt inte för tillfället. Pyyl. Hoppas jag hinner bli klar med det till sommaren i vilket fall som helst.
.
Nu ska jag i allafall på volleyboll. Trots att min näsa igen har ett Rudolfutbrott. Sen förra sommaren har min näsa fått spunk, det är nu runt 6:e gången som den plötsligt blir riktigt röd på nästippen. Dessutom kliar det lite och näsan blir en aning torrare än vanligt. Det röda blir rödare och rödare tills det till sist är nästan blålila. Sen försvinner den gräsliga färgen i sakta mak och jag har en någorlunda normal näsa igen. Tills den blir röd nästa gång vill säga. Jag har försökt fundera vad som skulle kunna orsaka dessa konstiga utbrott men jag har ingen aning. Någon som har någon diagnos på lager? Jag skulle gärna slippa sk*ten. Inte näsan alltså men det röda.
.
Nåja, volley var det.
.
Här en bild av näsan i begynnande utbrottsstadium. ;)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort