En milstolpe i mitt liv

Det är vad den här dagen rimligtvis borde vara. I dag är nämligen dagen då jag blir legitimerad sjukskötare. Det har jag firat med att ta den första vaccinationssprutan av tre och dessutom betalat en dryg 50-lapp för det. Jag var nämligen inte så smart för si så där sex år sedan när jag vaccinerade mig mot hepatit A inför vår Egyptenresa. Hade jag varit riktigt smart så hade jag tagit ett "dubbelvaccin" och fått skydd mot både hepatit A och B i samma spruta. (färre stick och billigare) Nu tog jag då två sprutor för sex år sedan men eftersom det bara gällde hepatit A och det inom min bransch lönar sig att vara vaccinerad även mot b-varianten så får jag nu punga ut med pengar på tre sprutor till. Sticket i sig är inte så farligt, jag tycker inte ens att det känns mer än en millisekund när nålen far genom skinnet (svimma inte nu alla spruträdda ;) ). Det svider nog mera i börsen än i armen. Nåja, lätt att vara efterklok som alltid.
.
Hösten börjar vara spikad. Inleder med fem veckor i Norge, flyttar mera eller mindre direkt till Hesa och avslutar med sex veckor i Jakobstad. Till min stora lättnad så visade det sig att tre andra från min klass kommer att vara samtidigt som mig i Hesa och det gjorde genast mitt liv lite lättare att leva. Dessutom kommer Malin W att vara i Norge samtidigt som jag är där. Nu är det bara att fixa boende och alla nödvändiga salmonella och MRSA-prov där före, men nog ska det väl lösa sig på sätt eller annat.
.
Jag borde ta itu med städningen men den där extra orken har inte riktigt infunnit sig den här veckan. Jag väntar på att få mitt UA från språkgranskaren också, det börjar bli lite bråttom, det borde vara inlämnat på måndag eftersom presentationen är på fredag nästa vecka. Sen ska jag skriva en opponentberättelse också under inkommande vecka. Nå, det löser sig nog. En skön helg till er alla!

Kommentarer
Anonym

Grattis Miika

Piika!

2012-05-25 @ 16:01:31

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort