Håhhå

Inget napp i Örebro heller. Det innebär att jag nog får finna mig i det faktum att det blir Helsingfors och Kvinnoliniken i höst. JAG VILL INTE!!!! Finns det någon vänlig hesabo som kan sända mig lite upplyftande kommentarer eller nåt i den stilen så det inte känns så motigt?? Sen har vi ännu inte hört något från Tromsö, så jag vet inte om det går att flytta mina veckor där heller. Jag vet ingenting för tillfället så jag har nästan lust att gråta en skvätt. Eller, en sak fick jag bekräftat i dag och det var mina sista 6 veckor. Det blir förlossningspraktik i Jakobstad och det tackar jag innerligt för.
.
I dag var jag körande till Vasa för handledning i UA. Att köra till Vasa tur och retur tog mig ca 2,5 h och i bränslekostnader kanske en 20-lapp. Handledningen tog rätt så exakt 12 minuter. Tror ni att det kändes meningsfullt? Sen satt jag en stund i skolan efteråt och finslipade mitt arbete enligt de kommentarer jag fick. Nu ska det fixas pärm och abstrakt och sen ska jag försöka lista ut hur man får bort sidnumreringen från en bilaga. Inte lätt när man har tummen mitt i näva och ett uruselt skrivprogram på datorn. Ska försöka i Pages nån dag när andan faller på. Nu är det dock jobb som väntar för resten av kvällen. Gubben har tagit vovven med sig på långresa i dag. De är till Åbotrakten och hämtar en båtmotor som gubben köpt till vårt "vrålåk". Hoppas de kommer helskinnade hem, annars blir det väldigt tomt och ödsligt i både stugan och hjärtat.
.
Skön helg till er! Jag ska jobba ännu i morgon, men på söndag har jag äntligen en ledig dag! DÅ ska jag njuta, och bara tycka liiiite synd om mig själv för att jag inte ännu detta år firas på morsdagen.
.
Skraka fick en maka. ;)

Kommentarer
Anonym

Anar man ugglor i mossen?

Åtminstone vad ögonen beträffar =)

2012-05-11 @ 16:25:53
Malin

Visst har jag förstått det rätt att det är neo i Tromsö du hoppas på och prena då i Lund/Örebro/Hesa? Försöker förbrilt hitta en neo plats men det är inte det lättaste... Ojoj, och motivationen att igen sticka utomlands är verkligen låg nu. Men men, heeela sommaren kommer ju här emellan så visst ska det väl gå - bara man får en plats!

2012-05-14 @ 10:34:20
Marika

Malin - Jo, det blir troligtvis Neo först i Tromsö och sedan Prena i Hesa, veckorna i Hesa är redan bokade men inte godkända av Susanne ännu innan vi fått besked från Tromsö om det går att flytta mina fyra veckor där från oktober till september. Jag blir galen av detta pusslande. :(

2012-05-14 @ 21:36:57

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort