Ledig dag

och den oftast välgömda husmorsgenen har för en gångs skull blivit aktiverad. Som jag skrev tidigare så har vi ju tänkt ha ett försenat 30-års kalas för gubben nu på lördag och han ville bjuda på hemmagjorda hamburgare. Så denna vackra sensommardag med strålande solsken har gått åt till att knåda hamburgerbröd. Nu är nästsista plåten i ugnen och lagom tills jag blir klar börjar solen söka sig i moln. Typiskt! 
 
Ska möta upp gubben när han slutar jobbet, vi har haft vår bil hos målaren sedan i går. Redan när vi köpte den hade den rost på bakluckan och då var den ju bara drygt två år gammal. Nu är det äntligen fixat och eftersom den ännu är så ny så fick vi det på garanti. En väldig tur för oss, eftersom den bilen slukat mera än lovligt med pengar det här året. (Vi betalar ännu av på det lån vi blev tvungna att ta när motorn sa upp kontraktet... :( ) 
 
I morgon väntar morgonskifte, men sen är jag "ledig" resten av veckan. Jag sätter ordet ledig inom citationstecken  eftersom det med all säkerhet blir som denna "lediga" dag, ett enda spring för att ordna inför lördagen. Well, well... Vi får be om vackert väder till lördagen, för inne i vår lilla stuga blir det nog mera än lovligt trångt om vi inte kan utnyttja terassen till fullo. :) 
 
nuuuu är sista plåten äntligen i ugnen, nu ska jag städa undan lite och sen hämta gubben. Ha en fin dag!
 
Det blev 60 såna här baddare, vi får hoppas det räcker till! :)
 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort