Lyckat!

Det blev en riktigt lyckad fest i lördags. Solen lyste och vi kunde vara ute på vår terass, barnen sprang runt och lekte och busade på gräsmattan. När kvällskylan började göra sig påmind hade jag ju investerat i en hög billiga Jysk-filtar för gästerna att vira runt sig, så vi kunde vara ute ända till en nio-tio tiden. 
 
Vi bjöd på hemgjorda hamburgare, plättar stekta på muurikka, jordgubbsgräddtårta, chokladmuffins och lite smått till. Det blev riktigt gott (om man nu får säga det själv...) Jag kommer inte ihåg helt exakt, men jag tror att vi kom fram till att vi var ca 46 stycken sammanlagt. Och då var det ändå 17 stycken från gubbens sida som inte kunde komma, så ni förstår att det inte är nån liten familj vi har. Då är det ändå bara frågan om föräldrar och syskon med deras familjer.
 
På söndag blev det en efterlängtad sovmorgon, vaknade vid halv tio (tidigt för att vara jag) och kände mig faktiskt riktigt utvilad. Det vackra vädret bjöd till terasshäng så jag satt ute några timmar och fick faktiskt lite färg ännu i sommar. Efter kvällens gudstjänst hade vi några vänner över på "left overs" som jag tyckte var en passande benämning.
 
Jag tog faktiskt ett par bilder under lördagens fest, men nu bloggar jag ju så sällan från datorn, ska försöka aktivera mig och flytta över bilderna nån dag så ni får se hur vi hade det.
 
Måndagen var också den varm och skön och jag satt flera timmar ute på terassen och virkade. Med gott samvete för en gångs skull. ;) Härligt att kunna njuta av sommaren ännu!
 
Hoppas att ni har haft en riktigt skön helg!

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort