Hej hej!

I dag har jag varit på mitt livs första Nice Run. Loppet var drygt 5,5 km och jag sprang så mycket jag orkade. Fick dock världens domningsattack i fötterna och från strax före tre km till strax före mål kändes det som om jag sprang på några konstiga klumpar i stället för fötter. Jag vet inte hur de domnade så där, men jag misstänker att det beror på att jag har lite spända muskler i vaderna. Roligt var det i vilket fall som helst och jag riktigt längtar tills jag ska springa nästa gång. Det är fortfarande jättetungt och min kropp är egentligen ännu 25 kilo för tung för att springa med, men jag försöker minnas att ta vilodagar och att stretcha ordentligt. 
 
I dag när jag sovit efter vaknatt skjutsade jag gubben till tåget. Han ska vara på konferens i Bulgarien ett par dagar framöver och kommer hem först på måndag. Jag tycker att det är tråkigt att vara ensam men jag ska försöka fylla de här ensamma dagarna med så mycket meningsfulla aktiviteter som möjligt så känns tiden kanske inte så lång. Sen kanske jag ska städa riktigt ordentligt också och njuta av att ingen stökar ner direkt efter att jag blivit klar. ;)
 
Nu ska jag ta en skön dusch och sedan ska jag stretcha lite till innan det är dags att gå och hälsa på herr Blund. Godnatt! 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort