Träben

Sådana känns det som om jag styltat fram på de senaste dagarna. Senaste helg var vi tillsammans med sex fina vänner upp till Ruka. Jag sov endast en timme efter mitt nattpass innan vi åkte på fredag förmiddag så när kvällen kom var jag lagom mör. Lördagen tillbringades längs Björnrundan. Vi gick från Ruka till Juuma och det blev en rejäl tur på ca 25 km varav en hel del var upp och ned längs rejäla toppar. Mjölksyran fick benmusklerna att ropa på nåd x antal gånger men nog var man allt stolt över sin bedrift när man sentomsider stapplade i mål. 
 
På söndagsmorgonen tog jag en 5 km's promenad längs vägen där vi bodde, jag inbillade mig att jag skulle mjuka upp mina benmuskler och på så sätt inte ha sån fruktansvärd träningsvärk, men redan på kvällen efter många timmars bilfärd hem var jag så stel så stel i mina ben. Måndagen stapplade jag fram på jobbet, i går tog jag en promenad och den gick någorlunda, men jag fick i stället så otroligt ont i foten och det håller i sig ännu. I dag var det inte att tänka på någon promenad efter jobbet, så fort jag sätter lite tyngd på foten så gör det ont. Jag kan inte minnas att jag haft nåt sånt här tidigare, men jag hoppas verkligen att det ger sig fort. 
 
Jag är tacksam över den fina helgen vi hade och tacksam för de fina vänner vi har. Jag hoppas verkligen att vi har möjlighet att göra samma sak flera gånger. Helst skulle jag vara i bättre form och ha lite mindre överflödiga kilon att släpa på i uppförsbackarna, men det är ju en annan femma... 
 
Den här veckans höjdpunkt är dock att jag ska få hoppa in ett nattskifte på BB! Jag har inte haft några skiften där på flera månader så jag ser verkligen fram emot det. Har saknat alla små söta bebisar och mina fina kollegor. 
 
Nu ska jag försöka lura till mig en fotmassage av gubben, några stora förhoppningar har jag dock inte, det var senast i förrgår som han snällt nog masserade både mina fötter och vader och det brukar inte hända sig så ofta... ;) 
 
Tack förresten för era fina kommentarer om koftan. den är faktiskt riktigt varm och skön, bra att ha nu när kölden verkar börja smyga sig på. I morse fick jag t.o.m. skrapa frosten av bilrutorna för första gången. Mönstret hittade jag på http://garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=127&d_id=16&lang=se

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort