Så var man igen lite äldre

Firade min födelsedag i Kållby hos mamma och pappa med hela familjen. Vi åt gott i överflöd, nästan så att man rullade hem till sist. Bortskämd med fina presenter och kramar i massor blev jag också så jag ska väl klara mig ett år framöver nu också. 
 
Att ha lilltjejerna över gick för det mesta riktigt bra. Även om de säkert tyckte att faster/moster var onödigt sträng mellan varven när hon ansåg att prydnadssaker och leksaker inte ska blandas ihop, eller att de måste upp ur badkaret efter "bara" 1,5h (och en timmes bad dagen innan) för att vi skulle hinna till kalaset i någrlunda rimlig tid. Jag sov inte så värst bra under natten måste jag erkänna, trots att tjejerna sov som stockar mellan 23 och 8. Moah sov första gången hemifrån och även om hon sov bra så låg hon som klistrad uppefter mig hela natten. Trots att jag flyttade henne mera mot mitten av sängen så hade hon lyckats böka sig tillbaka efter en stund. Så jag låg på en liten smal "remsa" inklämd mellan sängkanten och Moah och vaknade varje gång jag skulle röra mig lite. Efter att ha fått dela 160 cm med enbart Kira och mina egna löss i över en vecka, kändes det lite trångt att plötsligt dela sovplats med 2 stycken 5-åringar och ca 25 olika gosedjur av varierande mjukhetsgrad. Men i det stora hela gick det riktigt bra och de verkade nöjda.
 
Nu ska jag göra mig i ordning för kvällskifte, sedan är det bara en natts sömn, ett morgonskifte och några få ensamma eftermiddagstimmar kvar innan jag får hämta gubben min från flyget. Då är den värsta delen av hans resande avklarat och jag verkar ju ha överlevt så här långt i allafall. Sverigeresandet blir ju lite "uppdelat" iom att jag ska dit på läger ett par dagar i mitten, så då blir det ju inte så många dagar i sträck utan varandra. Visst ska vi klara det här också, en dag i taget så går det nog fint. :) Ha en fin torsdag alla! 

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort