Var jobbar jag?

Jag har fått åtminstone två kommentarer om var jag jobbar efter att BB i Jakobstad har stängt. Förra gången svarade jag i kommentarsfältet, men det syns kanske inte så tydligt.

Jag jobbar som sjukskötare på avd 1 i Jakobstad. Avd 1 är avdelningen för inre medicin och lungsjukdomar, vilket är ett rätt så vitt begrepp. Vi har hjärtpatienter, diabetespatienter, infektioner, astmatiker, pneumonier, och en hel massa till. Det är ett varierande jobb och jag lär mig otroligt mycket, men det är många gånger krävande och ofta känner jag också att jag inte riktigt räcker till. Till all lycka är det ett härligt gäng med jobbarkompisar som jag får dela arbetsbördan med och det gör att jag trivs trots stressen! Jag är också tacksam över möjligheten att få jobba deltid, jag tror att väggen skulle komma mycket snabbare emot om jag skulle vara tvungen att jobba 100% med treskiftesjobb.

Jag har jobbat där sedan maj -13 (och några somrar innan dess) så jag började där redan ett år innan BB stängde för gott. Under det sista året BB hade öppet så gjorde jag bara enstaka skiften där, i medeltal var det kanske ett till tre skiften per tre veckors arbetslista. I våras blev det lite mera, bl.a. var jag utlånad till BB under en hel arbetslista och någon lista var jag uppdelad mellan BB och 1:an. Jag är tacksam för varje skifte jag hann jobba på Jakobstads BB och jag har fortfarande svårt att ta in att det inte existerar längre. 

Det är många som undrar om jag inte ska söka mig till Kokkola BB, och jag lämnade faktiskt in mina papper dit för över ett år sedan, men även om jag saknar barnmorskearbetet så finns det flera orsaker som gör att det känns som att det inte är där jag ska vara just nu. Jag har ju också min plats på hälsovårdarlinjen som blir aktuell nu någon gång efter julen, men jag har fortfarande inte helt bestämt mig om jag ska eller inte ska hoppa på. 

Så, en del frågetecken om framtiden finns, men det är ju här och nu vi ska leva, eller hur?! 😊

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort