2:a advent

Två och en halv vecka till jul!
En halv vecka till i skolan, ingenting med andra ord! :-) Har försökt att plugga lite flitigare idag, så näringsläran är småningom nästan under kontroll. Har dock inte kommit så värst långt med mikrobiologin ännu, den måste jag verkligen ta itu med, efter min vanliga runda på nätet... försöker trösta mig med att jag bara har en halv dag i skolan i morgon och hinner läsa en massa hela eftermiddan och kvällen.

Jag har fullständigt spunk med ätande just nu, borde äta nåt hela tiden, det är det enda jag tänker på - vad kan jag äta nu? Har ätit x antal klementiner och 1 kiwi ( vågar inte äta fler pga allergirisken), 1 påse popcorn ( helt själv *skäms*), mat förstås, har lyckligtvis inget godis hemma, annars skulle jag förmodligen sluka det också. Går och öppnar kylskåpet med en kvarts mellanrum, bara för att konstatera att där inte finns nåt som skulle falla mig i smaken just nu. Har jag blivit galen? Det måste väl finnas annat här i livet än att äta??? Antar att det är ännu en undanflykt från pluggandet - men så här galen kan man väl inte bli av sånt.

Borde väl ta en ordentlig promenad i stället men så här dags är det nog för mörkt för att det ska vara roligt att gå ut ensam och gubben får jag då inte med mig. Gaahh.. snart klättrar jag väl längs väggarna.. :-)

nåja, här blir jag inte klokare! Vi hörs!
 


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort