Lördag

Efter en alldeles för lång sovmorgon idag igen, så sökte vi oss småningom ut i lite affärer.

Jag fick handlat de flesta julklappar igår eftermiddags, och nu hade vi egentligen bara julklappen till mina svärföräldrar kvar. Dessutom köpte vi en förlovningspresent åt gubbens syster Malin och hennes Niclas. Det här året har det varit vår tur att samla pengar och köpa presenter när det varit speciella händelser vid gubbens, typ födelsedagar, mors- och farsdag och sånt. Ska bli riktigt skönt att lämna över det till nästa par nu. Är ju nog lite extra "prackas" innan man får det hela att snurra. Gubben har ju endast nio syskon som man ska "hålla reda" på... :-)

Nåväl, vi snurrade på en stund i lite olika affärer och så köpte vi också en ny laserskrivare åt oss. Vår gamla skrivare fick ju inte flytta med då den var så usel, så nu har vi fått klara oss utan i tre månader. Men från och med nu så skriver vi ut för brinn kära livet.

Sen har vi städat, försökte ta och riktigt ordentligt få dammat ur sängen och sängkläderna. Har en envis snuva som jag misstänker är p.g.a. nån allergi, så vi ska se om det hjälper. Annars får vi nog slänga ut hunden ur sovrummet, även om jag inte skulle vilja det. Sängförbud får hon åtminstone från och med nu!

Nu ska vi bara slappa resten av kvällen, ha en riktig hemmakväll så vi orkar med allt rantande fram och tillbaka sen under julveckan.

Ha det skönt!


Och håll er i skinnet, tomten ser er! :-)


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort