En snabb resumé av dagen

Badrummet blir mera och mera färdigt! Nu är det bara lite småsaker att fixa kvar så är det som "nytt". Har faktiskt tagit en premiärdusch nu i kväll. (Mycket premiärer i den här bloggen verkar det som ;-) ) Lite lyxigt måste jag godkänna, även om jag tycker att det är trångt, jag är ju inte direkt någon xs modell... Det finns bl.a. inbyggd radio och lite andra finesser så jag sa åt gubben att här kommer jag att stå i timtal och duscha, ändå tills allt varmvatten har tagit slut.

Skall hinna och hälsa på till torppi ännu ikväll, skall ha skivat lite korv till morgondagen då vi ska ha hand om serveringen på Logos sommarfest. Har köpt "endast" 4 kg lördagskorv så en stund borde det väl räcka.. :-)

Har kollat lite på stockholmsresor i dag men vi är lite för sent ute, det finns bara dyra hytter kvar, eller såna som är under bildäck. Åtminstoine de dagar vi hade tänkt åka. Så summa sumarum tror jag att det inte blir någon resa, jag är alltför "gniden" om de slantar vi har. Vem vet hur knapert det hinner bli ännu i höst om min lön faller bort och ersätts med ett ynka studiestöd på knappa 300 €.

Nåja, om jag skulle ta och sluta innan det blir riktigt sent!

Kommentarer
madeleine

va kul att du skriver blogg! jag halder tyyma för att naan ska bli intressera åv husi er!:)

2008-07-20 @ 17:36:10

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort