Torsdag

Hej alla bloggläsare!
I går hade vi besök av mina svärs som jag skrev, blev att vi bjöd på köttbullar och potatismos - invecklat inte sant? ;-) Svärmor sa dessutom att mitt hembakade bröd smakade gott så det lever man ju en stund på, haha!

När dom for hemåt en sjutiden så skulle jag sätta mig för att läsa på min anatomitent och tänkte att jag läser ett varv genom kompendiet och sedan läser jag i min "kulturbok". Jag är en rätt så snabb läsare så jag var säker på att det inte skulle bli några större problem. Klockan tio gav jag upp, då hade jag knappt hunnit igenom halva anatomikompendiet. Jahha.. Då har man börjat plugga allt för sent på den också, som vanligt! I dag hinner jag inte läsa mycket på den eftersom jag måste koncentrera mig på kulturarbetet. Vi skall samlas i morgon trots att vi egentligen skulle vara lediga och göra klart så långt det bara går. Intervjun är gjord och jag tror faktiskt att det här kommer att bli jättebra om bara alla skulle ha klart för sig vad det här arbetet egentligen går ut på, men man kan ju inte få allt...

I dag hade vi sista lektionen mikrobiologi innan tenten och det känns allt annat än säkert, har ju läst en hel del mikrobiologi tidigare och som sagt jobbat fyra år på mikrobiologiskt laboratorium, men den här delen med klinisk mikrobiologi är nästan helt ny för mig. En massa virus och sånt som man inte kommit i kontakt med förut. Intressant men svårt! Sedan på eftermiddagen hade vi föreläsning i förflyttningsteknik och ergonomi, en duktig föreläsare som visste vad hon pratade om så även om ämnet inte låter så intressant så väckte det en hel del nya tankar.

Sen var jag tvungen att kila in via Studioticket och "tanka" mitt busskort, och då gick jag om Hemtex. Fick syn på ett par kuddar som skulle passa perfekt i vårt vardagsrum så jag bara måste ju svänga in dit efteråt. Såg att kuddarna kostade 25 € styck och satte hastigt dem tillbaka på hyllan. Gick sen flera varv runt i butiken och tittade på allt möjligt fint dom hade där. Ett par mysiga tomtar som skulle matcha perfekt med julgardinerna jag köpte till min syster t.ex. Men hur jag än försökte så återkom jag till hyllan med kuddarna och i skrivande stund så ligger två nya randiga kuddar i vår soffa. :-) Det sved mer än nödvändigt i mitt ekonomiska sinne men jag kanske småningom glömmer bort hur dyra jag tyckte att dom var.

Har varit på en kort men hurtig promenad med Kira och när vi kom tillbaka kom gubben också hem så nu sitter jag här och försöker få honom att förstå att jag för det första är vrålhungrig och att det för det andra är hans tur att kocka idag. Vilket inte verkar vara nån lyckad kombination så jag antar att det är ganska klart vem som får ställa sig vid spisen idag igen. Men.. värre saker har väl skett här i världen, som min kommande anatomi tent för att nämna något. Borde ju vara i Vasa hela helgen och plugga som en galning, men det är ju lillajul och allt och jag har så "dryyft" efter mina nära och kära så det blir nog en helg norrut, så får anatomin gå som det går. Vi är bortbjudna på fredan till ett par kompisar som vi inte träffat på jättelänge, det ska bli så roligt. Dessutom får vi ju inspektera deras nybyggda hus och det är alltid lika intressant.

Nu är jag så hungrig så det blir nog en avrundning här, sen är det som sagt anatomin och kulturen som väntar, så vi får höras mera en annan gång!

Ha det gott!


Kommentarer
Irene

Ja no iri tur at man har fäädi studera, som du ha märkt så har man tent på tent å uppgifter hit å dit, alltjämt nating som ska lagas....meen he i ba ti kämp åpå, 4 år gar fort fast man int sko tro i tå man just ha byrja! (: Syns imoron!

2008-11-27 @ 19:36:00
Marika

Vi får no hoppas att i gaar fort, stressn taar no kål på me shyna hastot annos! :-) Ska bli så skönt me jullov!

2008-11-27 @ 22:48:17

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort