Brännmärkt

ja, det är sant, gubben har brännmärkt mig.. :-(
Ska sanningen fram sa var det jag som slängde handen rakt pa hans cigg, gissa om det sved i fingret, det svider ännu, fast det börjar bli bra länge sen nu.

Dagen har förflutit pa dylikt sätt som de tidigare. Ätit supergott morgonmal, solat hela langa dagen, den värsta brännan börjar vara över nu, kanske man kan hoppas pa att hinna fa liite färg iallafall, har ju ännu morgondagen pa oss.

I kväll var vi igen till Puerto Rico, at wienerschnitzel och gick en golfrunda. Minigolf alltsa.. :-) Tog en annan bana den här gangen, inte lika snygg men den fick duga. Ett norskt par framför oss tyckte vi var saaa bra, de menade att vi maste nog ha tränat mycket. Hon trodde inte det var sant när David sa att det var andra gangen vi spelade.. :-)
Och by the way - jag vann igen! ;-)

Sen brännmärkte jag mig och da var det roliga över, nu ska jag bara surfa lite och sedan ga till rummet och tycka lite synd om mitt finger, läsa lite i min bok och ta natten, i morgon är det sista morgonmalet (snyft) för pa torsdagsmorgonen maste vi starta 3.25!!! fran hotellet, fatta hur tidigt det är! Det stod nog nagot om att man fick ett litet morgonmal i restaurangen om man var tvungen att lämna hotellet innan klockan 8, men inte är man ju sa värst sugen pa morgonmal klockan tre pa natten, inte jag i allafall. Far äta nat pa flygplatsen eller flyget, nog ska vi väl klara oss.

naja vi ska hoppas pa vackert väder i morgon med, sa ska det väl inte ga nagon nöd pa oss!

Ha det gott!

Kommentarer
Sofie

Låter inte kul att bli brännmärkt! Kan bara tänka mej hur ont det gör!



Du är duktig som vinner varje gång, vi spelade också jättemycket minigolf när vi var i Italien och jag vann nästan varje gång. :) Det är onekligen kul att vinna över gubben! :)

2008-10-15 @ 08:02:33
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Eva

Jag kikade in... följde bara länken från Sofies sida. Låter härligt med sol och bad! Vi har oxå varit på Las Palmas men vi hade hotellet i Puerto Rico och gick till Amadores. Ha det gott och flyg försiktigt ;)

2008-10-15 @ 16:04:33
Marika

Vi blev nog lite mini-golf beroende, få se hur det artar sig nu när vi är hemma igen. Är ju inget golf väder här direkt! :-)



2008-10-16 @ 17:54:07

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort