Trött ( som vanligt )

har inte blivit nåt bloggande i helgen, så tydligen är jag inte så beroende ändå! ;-)

Fredag var jag i jobb från morgonkvisten, när vi slutade for jag med min kusin för att hälsa på min syster yster Eva. Hon har världens bekvämaste soffa, jag kunde knappt slita mig från den, men som tur bjöd hon på några smarriga wienerbröd, så då fick jag nog upp ändan.

Senare kom gubben och hämtade mig, vi for och hälsade på mina svärföräldrar. Vi var inte så länge där eftersom vi hade Kira vid mammas och pappas och skulle köra hem till Vasa ännu på kvällen. Dessutom skulle Davids föräldrar till Sverige, så de skullle starta på lördagsmorgonen och behövde lite tid för packande och ställande och sånt..

På lördagsmorgonen vaknade jag av att Kira stod på mig och slickade mig i ansiktet, hon ville ut! Smart som jag är (?) svängde jag mig om och knuffade över henne på gubben som steg upp och for ut med henne medan jag låg och drog mig en stund till. Sen gjorde David frukost åt mig, och det måste jag verkligen dokumentera för eftervärlden för det har inte hänt sig allför många gånger under de drygt fyra år vi varit gifta! ;-) 

På förmiddagen ringde Davids bror som bor i Sverige och bjöd oss dit nästa helg, då de har kalas för sina flickor som fyller tre (23.10) och 1 (11.11) år. Så mycket möjligt blir det väl en tripp till Luleå inkommande veckoslut. Hoppas att jag får undan alla skolarbeten tills dess, annars kommer jag inte att kunna slappna av och njuta av resan.

Vi fick målat vårt sovrum, blev nu inte riktigt som jag tänkt mig, men bättre än innan så det får så lov att duga, det är ju ändå inte vi som äger lokalen. Men här luktar så mycket målarfärg ännu så det blir nog åtminstone en natt till i vardagsrummet. Huvudsaken är dock att jag får sova i min egen säng, det bästa jag vet! ;-)

Söndagen var en lång dag, steg upp klockan åtta, var på gudstjänst och skulle sedan och äta. Vi, Hassi o Mia och Klas-Erik stuvade in oss i Klas-Eriks bil och åkte till ABC för att äta nåt gott. Men när vi svängde in på parkeringsplatsen och skulle parkera var olyckan framme och en kvinna som backade ut från sin parkeringsplats svängde så snett att hon backade rakt i oss. Så där stod vi och frös och väntade på polisen som aldrig tycktes komma, för att vi skulle komma oss in och äta. Men ingen blev ju skadad, det var huvudsaken. Blev lite plåtskador på hennes bil men bara nån reva i kofångaren på Klas-Eriks bil.
Efteråt for jag och Mia till våran stökiga lägenhet och fördrev tiden till klockan fyra då jag och gubben skulle söka oss norrut för att närvara vid Kevins dop.

Dopet gick hur bra som helst, Kevin var så tyst och snäll som en sån liten kille bara kan vara. Efter dopet var vi på kaffe till Sara och Jimmys och senare på kvällen var vi och hälsade på våran Moa och hennes föräldrar. Ljuvliga unge! Hon är för kul att vara med, har börjat prata så mycket på sista tiden, orden bara sprutar ur munnen på henne, ibland hänger man inte riktigt med, varken den som lyssnar eller hon själv.. ;-)

Sökte oss "hemåt" (till mina föräldrars) sent om sider och sov en alldeles för kort natt. Idag har vi varit i jobb och efteråt var jag på stan med mamma och Sonja. Hittade en matta till vår hall och ett par stövlar åt mig. Brukar sällan köpa skor, speciellt inte stövlar eftersom mina otroligt tjocka vader gör det så gott som omöjligt för mig at få på mig skor med högre skaft än ca 10 cm. Men dom jag köpte nu var så fiffiga att dom "töjdes ut" när man satte i benet så dom passade perfekt för en gångs skull!

Nu har vi äntligen kommit oss hem och jag hoppas att jag inte behöver sitta i nån bil innan fredagen, tycker jag har suttit mitt nu för en stund! Ska faktist ta och bada bastu, blir premiärbad för min del, gubben har redan bastat hur många gånger som helst, blir väl ändring på det sen när vi får elräkningen... ;-)  Sen ska vi väl börja ta natt, är ju tidig väckning i morgon också!

Ha det gott!!


Kommentarer
mela

välkommen :)

2008-10-20 @ 20:24:12
Marika

Thänx! :-)

2008-10-21 @ 11:01:51

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort