Äntligen en lägenhet

I dag skrev vi hyreskontrakt på den lägenhet i centrum som vi var och tittade på allra först. Ägaren gick med på att renovera upp både sovummet och köket, vardagsrummets väggar var nästan färdiga så vi fick välja färg och sen skall vi och välja en tapet till fondväggen någon dag här.
Mitt minne av lägenheten var att den var ganska "sunkig" och ofräsch, men nu när vi var dit igen och "uppdaterade" läget så var den nog i betydligt bättre skick än jag mindes, så med lite färg här och där och nya köksluckor så blir den nog alldeles bra. Fönsterkarmarna hörde till fastighetsbolaget så de fick vi inte ändra på, så jag får försöka leva med mörka fönsterkarmar, men lite får man väl pruta på sina krav.

Känns skönt att ha allt fixat så här långt, blir troligtvis flytt på lördag, så nu borde man sätta på ett kol med resten av packandet. Sedan borde man ju städa lite grundligare efter sig också så inte dom nya ägarna svänger i dörren när dom skall flytta in. I morgon skall vi och skriva under köpebrevet.

Bara 4 dagars pendlande för min del kvar, om man bortser från lördagens flytt, ska bli skönt att slippa körandet, även om jag inte tycker att det är så värst roligt att gubben ska köra istället. Men det är ju bara för en tid tills han fixat ett annat jobb åt sig. Och morgontrött som han är så tror jag inte att han stiger upp klockan fem många veckor i rad.. ;-)

Nu borde jag söka mig mot duschen och sedan i säng, i morgon har jag bara 3 lektioner på förmiddagen, lyxigt värre, va? :-) Sen ska jag och fixa vår elanslutning till Vasa elektr... nånting, och sedan hem i flygande fläng..

Nu tar nog tröttheten mig, har varit två vändor till Vasa idag, så min bak säger att den suttit nog för stunden!

Ha det gott, och tack alla ni som orkat hålla tummarna för oss med huset, lägenheten o allt sånt! :-)


Kommentarer
mela

Härligt att ni fått lägenhet, måste kännas skönt att slippa huset och allt vad det innebär. Nu kan du satsa på studierna :)

2008-09-22 @ 21:14:30
Sofie

Skönt att allting börjar bli klart så småningom! :)

2008-09-23 @ 07:50:01
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/
Irene

Va bra om ni ha hitta lägenheit nu, ska no byri koma å skåda ett är tid fö ja har no liti dryft ti vasa...

2008-09-23 @ 08:40:24
Mia

Oj, va skönt et lägenhejtsproblemi ha löjst se! He e ba ti byri renover nu tå, men föst ska ni jo flytt. :-)

2008-09-23 @ 14:42:48
Marika

Ni måst ju no koma o häls på saan tå vi a fått i naa så när i ordning tiid!! He e öppen inbjudan! :-)

2008-09-23 @ 19:22:35

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort