Lägenhetsvisning och semesterbokning

Fredag.
I jobb från klockan 6.
Efter jobbet - resa till Vasa, ärende: Visning av eventuell hyreslägenhet:
Lägesrapport:
Helt ok lägenhet, bra läge, bra planlösning, stoooor balkong mot söder, egen bastu, biltak, cykelförvaring inne i huset ... allt detta på pluskontot.

på minussidan:
Inget vidare snyggt kök, mörka fönsterkarmar, slitna tapeter i sovrummet, samt visning för eventuella köpare nu på söndag. Om de får sålt den så hyr de förstås inte ut den, men vi ska hoppas att det är meningen att vi ska ha den här lägenheten, med lite puts och målarfärg tror jag att det blir ett riktigt mysigt ställe, lägg till lite nya möbler så ja.. kan knappast bli bättre.. ;-)

Kom hem sent om sider, har suttit en stund på datorn och så vips - har man bokat en resa om fyra veckor. Blir Playa de Amadores på Gran Canaria. Hade helst gjort ännu en greklandstripp, men urvalet var som sagt inte det bästa med så här kort varsel, och dessutom var det direktflyg från Vasa så det var nog det som avgjorde. Lutade lite mot en Egypten resa innan, men på den resan gick flyget från Helsingfors och hotellet hade betydligt sämre standard. Nu blev det Dunas Amadores hotellet, ni kan kolla på tjäreborgs hemsida om ni är intresserade.. ;-)
Åtminstone kommer det att duga åt mig.

Nåja, nu ska jag hem ( sitter vid mina föräldrars ) och betala min resa, annars blir det ju inget åka av.

Ha det så gott, och låt oss hoppas att vi får den där lägenheten!


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort