Hemma i Kållby

Efter en lååång natt i jobb och några timmars sömn på förmiddagen/dagen så fick jag så lov att styra kosan mot Kållby. D. ska vara i Åbo tre dagar nästa vecka och ville ha bytt till sommardäck då han skulle ha bilen. Däcken var i Larsmo och gubben ska jobba hela helgen, så då får man rycka in som vanligt. Körde först till D´s föräldrars efter däcken och sedan till Kållby där min kära far skulle byta dem. Men se - det ville sig icke. Bultarna som behövdes var inte med, ett av däcken var väldigt slitet och nåt av vinterdäcken satt som fastgjutet. Så nu står bilen här med vinterdäck likaväl. Får väl ta och satsa i ett par nya däck samtidigt som bilen ska ses över och besiktigas, inga trevliga utgifter men väl så nödvändiga.

Har ju då i stället fått tillbringa kvällen med mina föräldrar, Sara, Jimmy och Kevin. Sämre kan man ju ha det! Vi kvinns tog Kevin i vagnen och begav oss på en promenad här på kvällskvisten, skönt! Hoppas på riktigt vackert väder i morgon bitti så kunde man ta en riktigt ordentlig långpromenad.

Ska nu avnjuta lite "lördagsgodis". Köpte en mangofrukt åt mig i dag, jag hoppas den är riktigt god! Sen ska jag småningom söka mig i säng, försökte att sova lite mindre i dag för att kunna svänga tillbaka dygnet på rätt köl igen, vi ska tro att det lyckas. Ha en bra fortsättning på kvällen och en god natt! Det tänker åtminstone jag ha! :)

Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort