Trött och hungrig

Tänkt att jag hade lyckats glömma bort hur hemskt det är att klara sig utan mat. I går kväll hade jag igen så svårt att somna, låg bara och tänkte på en massa god mat så jag tänkte aldrig komma till ro. Får försöka hålla ut lite till så ska det väl bli bättre. Borde göra upp en "dagaluku" och kryssa av varje dag jag klarat av, det vill så lätt börja kännas övermäktigt då man tänker för långt fram i tiden.

Har haft en bra dag annars, kom till sju till jobbet och upptäckte sen att jag hade fått komma en och en halv timme senare, men jag for och hjälpte till med morgonsysslorna på min avdelning i stället, så visst gick det bra ändå. Sen blev det att slussa ett antal klienter till och från bastun. Efter maten hade vi en konstnär på besök som höll på med ett projekt. Där fick några av klienterna och också vi vårdare delta. Det var riktigt skojigt. Även om man än en gång fick kontatera att man är långt ifrån någon konstnär! :-)

Efter jobbet har jag varit och vägt mig till min konsulent och man får väl vara nöjd, det hade gått åt rätt håll i allafall. Köpte nu tillräckligt med påsar för att klara en vecka till på "hel kur". Sen ser vi hur det blir, som sagt, en dag i taget. Kom mig i allafall ut på en rask promanad igår, trots att det verkligen gick på det sista med min motivation. Har lite samma problem i dag med, så vi får se hur det går. Ska tro att jag kommer mig ut en vända sist och slutligen.

Sen ska jag unna mig att ta det rätt så lugnt tror jag, kom mig för att dammsuga och tvätta kläder igår också så jag har undan det mesta av mina riktiga "måsten" för en stund. Ska nog slänga i ännu en omgång smutskläder i tvättmaskinen, men sen bara slå mig ner och njuta av - ja vadå? Hungern som får magen att mullra? :-) Nä, ska kanske se en film eller läsa nån bok jag inte läst på länge. Borde komma mig för att fixa ett lånekort till stadsbiblioteket, men ännu har det bara inte blivit av.

Ha nu en riktigt skön fortsättning på tisdagen!

Kommentarer
Sofie

Du är så duktig! Förstår inte hur man klarar av att leva på bara dedär sopporna... Jag borde nog försöka med något liknande, så kanske jag slutar att äta socker och uppskattar mat mera! ;)

2009-04-08 @ 07:24:08
Hemsida/blogg: http://sofiehelena.blogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort