Allmänt tråk

Efter en dag i jobb så har jag tyvärr inte gjort annat än sovit.. ;-) vilket ju förstås innebär att jag fullständigt förstört min nattsömn, men det är försent att göra nåt åt det nu.

gick väl si så där på jobbet idag, förmiddan förlöpte utan dessto större problem, och vi låg bra till i "tidsschemat" men sen fick ju maskinen fnatt så det blev en halvtimme övertid i stället för att jag skulle kunna sluta lite tidigare som jag redan hunnit planera..

Har idag också kommit ett steg längre vad gäller mitt sommarjobb. Har ju sökt ett och annat, bl.a. till mitt praktikställe, men att stanna i Vasa över sommaren känns lite så där.. Vad ska man i en liten tvåa mitt i stekande sommarväder? Hellre då närheten till havet och mors o fars terass i söderläge.. ;-) Inget är ju bestämt ännu, men det jobb som blivit diskuterat i dag låter riktigt roligt, så jag hoppas att det blir av. Visst skulle jag kunna tänka mig att jobba där jag är nu också, men det innebär tidiga mornar, (väckning 4.45 som sagt)  och en dövande sövande trötthet efter avslutad arbetsdag.

Sen är det ju även kruxet med var vi ska bo i sommar i så fall. Vi har ju lägenheten i Vasa som vi ju i vilket fall som helst kommer att hyra, har skrivit kontrakt till oktober och kommer nog inte att flytta under den tid jag studerar i fall nu inga drastiska omständigheter skulle ändra på situationen. Att bo en vecka eller så hos nån annan, som nu hos mina föräldrar, går väl an, men jag kommer ju att sommarjobba i tre månader och att våldsgästa nån så länge känns väl si så där. Blir att fundera ut nåt smart, (och framför allt billigt ;-) ) alternativ. Min moster har tidigare erbjudit oss att köpa deras husvagn, men den är inte i nåt vidare skick, (bl.a. nån fuktskada) så jag är inte så pigg på det köpet. Få se hur det blir, har ju tre månader att fundera på saken, nog ska det väl lösa sig.

Det här blev ju redan längre än jag trodde, ska fortsätta att slösurfa en stund och sen hoppas på att hitta nattsömnen på nåt mirakulöst sätt.
Godnatt!

Kommentarer
Mia

Nu var ja ju nyfiken på va du ha fö somararbejt på gang.. :-)



Ps. Ja ha magafari. :-(

2009-02-26 @ 10:39:21
Anonym

Om i blir som ja hoppas så ska ja vara kontrollant i somar, meir invecklat än så var i int.. ;-) Magafari nu åter? Ne, nu tycker ja no fö synd om de!!

2009-02-26 @ 16:43:42
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort