Ännu mera aj

I dag har jag en helt vansinnig träningsvärk. I går på kvällen gjorde jag allt för att jag skulle klara den här dagen utan allt för "svåra plågor". För det första stretchade jag ju efter min promenad, sen på kvällen tänkte jag att om jag kör träningsprogrammet en gång till så jag blir riktigt uppvärmd och sen stretchar riktigt riktigt bra så blir det nog bättre. Så jag tränade på, sen testade jag en yoga dvd som jag fick samtidigt med den andra. Var ju lite skeptisk till yogan, tänkte att det är en massa flum, ni vet, men den visade sig vara riktigt rolig, borde nog köra flera såna pass också, efter ett träningspass, för att få lite mera smidighet i kroppen. En massa bra stretchning också för en gammal styv kärring som jag. Så, som sagt, jag försökte med allt, och töjde som en galning, men mina försök var tyvärr förgäves. Kan varken stå, gå eller sitta ordentligt. Att gå på toa är en plåga, varför måste alla toalettstolar vara så lågt ner? Har nog inte haft sån här vansinnig träningsvärk sen vi var på Kreta och gick vandringsleden i Samariaravinen, efter det gick man som en anka i flera dar och det tog nog en vecka innan man var helt i "skick" i benen efter den strapatsen.



Har haft immunologi och patologi föreläsning nu från morgonen, men sen har vi två timmar ledigt innan vi ska på nån föreläsning till Academill, så jag for hem för att terrorisera gubben som är ledig. I går hade jag gjort "dietköttbullar" åt mig och jag hade nu fantiserat om dem hela förmiddagen. Men tji fick jag - när jag kommer hem så upptäcker jag förstås att gubben ätit upp dom, så det fick så lov att bli en slibbig drink, vilket ju inte gjorde min dag direkt bättre, men sånt är livet... Hade funderat på att ta en promenad nu medan jag är ledig, men det känns som om mina stackars muskler ska få vila lite en dag. Det blir väl nog ändå motion i helgen om vi åker norrut, så jag får försöka överleva. Hade i morse gått ner allt det jag gått upp under mitt fuskande, så det gick ju ändå relativt snabbt, bara två dagar att få bort 1,2 kilo. Kunde gärna fortsätta i den takten.. :-)

Har inget i övrigt att komma med, känner mig rätt så frusen, kanske en varm tekopp skulle värma min frusna kropp lite. När jag nu inte fick några varma köttbullar så... ;)

Ha det så bra!

Kommentarer
josefina

Tackar det har du åxå =)

2009-02-12 @ 15:10:34
Hemsida/blogg: http://josefinaljus.webblogg.se/
Malena

Du skriver så roligt ibland.:) Det är välbekant för mig också att det goda som man sett fram emot att äta redan är uppätet av "en snål gubbe"!

2009-02-12 @ 15:24:39
Marika

Tack för era snälla kommentarer! Malena - det är ju sånt som gör att man kunde sälja dem på blocket i bland.. ;-)

2009-02-12 @ 20:58:19
Hemsida/blogg: http://kirasmatte.webblogg.se/

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort